Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeFILM I TVSeverina i mladi Hercegovac bili najpopularniji par, zajedno proveli godinu dana

Severina i mladi Hercegovac bili najpopularniji par, zajedno proveli godinu dana

- Reklama -


Severina je 2006. godine odnijela pobjedu na Dori s pjesmom “Moja štikla”, a u to je vrijeme ljubila hercegovačkog poduzetnika Matu Čuljka koji ju je pratio i na Eurosongu. Iako se činilo da su ludo zaljubljeni, veza je potrajala tek godinu dana.

Severina je već dugi niz godina jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, a nerijetko pažnju medija plijeni i svojim privatnim životom. Pjevačica i mladi poduzetnik Mate Čuljak su se zaljubili u jesen 2005. godine. Svojedobno je Severina otkrila da ju je Mate zaprosio, no zbog poslovnih obveza su odgodili vjenčanje.

Ipak, nakon nešto više od godinu dana veze, par je prekinuo.

“Rastali smo se ljudski, a krivac nije treća osoba”, objasnila je tada pjevačica za domaće medije.

Sudbonosno da pjevačica je nekoliko godina kasnije rekla Igoru Kojiću, a par je u braku proveo gotovo šest godina. Imali su i tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem septembra 2015. kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U oktobru iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati na proljeće 2020. godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnost sve dok u augustu prošle godine nisu službeno potvrdili razvod.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular