Friday, September 22, 2023
spot_img
HomeFILM I TV"Severina iz Kaknja": Martina Jozinović iz Zvezda Granda ima novi izgled koji...

“Severina iz Kaknja”: Martina Jozinović iz Zvezda Granda ima novi izgled koji je sve oduševio

- Reklama -


Pjevačicu Martinu Jozinović publika je upoznala i zavoljela prošle sezone u „Zvezdama Granda“. Osim njenog glasa, specfična je i njena frizura po kojoj je ostala prepoznatljiva u javnosti.

Izgleda da joj je kratka kovrdžava kosa dosadila, pa je riješila da napravi promjenu koja je iznenadila sve koji je prate na društvenim mrežama.

Martina je sada nadogradila kosu za potrebe jednog snimanja, a mnogi kažu da joj i ova frizura odlično stoji.

Podijelila je nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a njeni pratioci su u komentarima podržali njenu odluku da promijeni lični opis.

- Reklama -

Podsjetimo, od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ Martinu su poredili sa Severinom i po glasu, ali i po izgledu, a ona je za Grand otkrila da li joj takvo poređenje smeta.

-Uopšte mi ne smeta, zato što od kako sam bila mala to su mi govorili i porodica i prijatelji. To mi ne smeta, ja sam ja, Severina je Severina. Ona je ikona, ja sam na nekom početku. Niko ne zna šta će biti za onoliko godina koliko ona gradi svoju karijeru – rekla je ona i dodala kako joj imponuje popularnost.

– Nije to ništa što mi smeta zato što su to uglavnom ljudi koji žele da mi priđu i da kažu da sam super, da me podržavaju. To mi baš imponuje. Ne znam kako će to biti ako napravim nešto još veće i ako budm popularnija na Balkanu ili gdje već, ali ne smeta mi. Za sad ne – zaključila je Martina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular