Monday, December 5, 2022
HomeSHOWBIZSeverina se oglasila na Instagramu prvi put nakon sukoba sa sestrom

Severina se oglasila na Instagramu prvi put nakon sukoba sa sestrom

- Reklama -


Nakon porodične drame i sukoba sa sestrom, pjevačica Severina se oglasila na svom Instagram profilu objavivši video sa jednog od posljednjih koncerata koji je održala pred mnogobrojnom publikom u Poreču.

Severina (50) je u videu podijelila dio atmosfere koja će sigurno ostati za pamćenje te početak koncerta na kojem je publika dočekala te pjevala uglas s njom sve njene hitove.

U opisu videa je stavila njene prepoznatljive poruke: “Ljubav se ljubavlju vraća” i “Volim što se volimo”.

Ubrzo nakon toga, ispod objave su se počeli nizati komentari podrške pa su joj tako fanovi poručivali “da je najbolja na Balkanu i estradi”, zatim “da je kraljica i da nema bolje”, a javili su se i oni koji su tu noć bili na koncertu rekavši da je tu noć bilo prelijepo.

Osvrćući se na nedavne događaje, u komentarima su joj napisali da je “ona jaka žena” te “da je njen život pjesma”.

Podsjetimo, danima unazad se govori o porodičnoj drami nakon što je Severinu prijavila sestra Marijana Vučković Popović zbog navodnog fizičkog nasilja do kojeg je, kako je tvrdila, došlo u kući njihove majke Ane.

Nakon toga je Severina privedena na zagrebačkom aerodromu te su se ubrzo oglasili i iz njenog PR tima:

“Prema Severininom opisu događaja, fizičke povrede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović”.

Ovu priču je za medije potvrdila i Severinina advokatica koja je i potvrdila da ke pjevačica odmah puštena na slobodu nakon davanja izjave u policiji.

Severinina majka Ana je rekla da se Marijana sama bacakala i samopovrijeđivala te da ovo nije prvi put da prijavljuje sestriu.

Govorilo se i o tome da Marijana podržava Milana Popovića, bivšeg Severininog partnera s kojim ima dijete te da sve rade u dogovoru.

Popović je to demantovao za hrvatske medije rekavši da je “ovakvo Severinino agresivno ponašanje dokaz da njihov sin ne treba biti s njom te da se i bori za to da dijete njemu pripadne”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: