Advokatica pjevačice Severine Vučković, koja je zbog sukoba sa sestrom završila na razgovoru u policiji, Jasminka Biloš za N1 kaže da je njena klijentica po zahtjevu splitske policije bila ispitana u PU zagrebačkoj u koju je došla s ranije dogovorenog leta Split-Zagreb.

To se dogodilo po prijavi za nasilje njene sestre Marijane Vučković Popović.

Severina privedena u Zagrebu

Severina je u izjavi policiji rekla da se dogodilo upravo suprotno i da je njezina sestra napala nju, o čemu je podastrla i dokumentacijju s traumatologije.

Severinin PR Davor Grgin oglasio se u utorak navečer oko njenog privođenja u policiju, nakon izbijanja fizičkog sukoba između nje i njene sestre Marijane Popović.

“Severina je saslušana u PU zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno”, potvrdio je Grgin.

Iznio je i Severinin opis događaja.

“Prema Severininom opisu događaja fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci”, javio je u nastavku.

Najavio je i nastavak pravnog postupka.

“Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović”, rekao je na kraju za Dnevnik.hr.

Podsjetimo, zagrebačka policija privela je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

Advokat Mate Matić potvrdio je da je pjevačica privedena pa puštena i rekao Jutarnjem kako nema potrebe za predstavom koja za sobom povlači stvari poput pretresa doma.

O porodičnoj drami sada se oglasila i njihova majka Ana.

“Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru”, rekla je Severinina i Marijanina majka za Jutarnji.hr.

Oglasila se Severinina majka o sukobu pjevačice i njene sestre

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime