Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeFILM I TVSin oskarovca neodoljivo podsjeća na svog slavnog oca koji je miljenik žena

Sin oskarovca neodoljivo podsjeća na svog slavnog oca koji je miljenik žena

- Reklama -


Sina slavnog holivudskog glumca Matthewa McConaugheyja – Levija Alvesa McConaugheyja – paparazzi su uhvatili na reviji poznate dizajnerice na Pariškoj sedmici mode.

Miljenik žena nije bio u Parizu, ali su na reviji bili njegov sin, kćerka i supruga.

S raščupanom kosom 14-godišnji sin oskarovca, Levi, neodoljivo je podsjećao na svog slavnog oca. Tinejdžeru su se pridružile mlađa sestra Vida (12) i njihova majka, model Camila Alves. Camila, koja ima 40 godina, izgledala je zapanjujuće kao i uvijek, a pored svoje djece izgledala je kao njihova starija sestra.

Inače, Matthew i Camila na glasu su kao jedan od najsretnijih i najljepših holivudskih parova, a njihova bi ljubavna priča bez problema mogla poslužiti kao scenarij za jedan dobar romantični film.

Par se upoznao 2006. godine u jednom klubu na Sunset Boulevardu i dok je slavni oskarovac na prvu ostao očaran brazilskom ljepoticom, ona njega isprva nije ni prepoznala. Tačnije, Camila uopće nije bila impresionirana njegovim statusom filmske zvijezde i Matthew se morao dobro potruditi kako bi je osvojio i pokazao joj je ko je i kakav je zapravo. On je te večeri bio u izlasku sa svojom muškom ekipom kada je krajičkom oka zapazio lijepu manekenku, pa je pozvao nju i njezine prijateljice da im se pridruže.

Na kraju su to učinile, ali prema glumčevim tvrdnjama, bilo je jasno da ju nije oduševio, a prvi put mu se obratila na svom maternjem portugalskom jeziku, ali brzo se i dobro snašao.

“Tada sam razumio portugalski bolje nego u naših devet godina veze”, izjavio je jednom prilikom za People.

Međutim, kada pitate Camillu o toj noći, njezino viđenje njihovog prvog susreta potpuno je drugačije.

“Upoznali smo se u Hydeu, od svih mjesta. Imali smo dvije interakcije u baru. Prvo nisam znala ko je on. U to vrijeme imao je jako dugu bradu i nosio je neki šešir. Bio je sav zakamufliran, zapravo nisam shvatala ko je on”, priznala je.

Prisjećajući se zbog čega se osjećao tako sigurnim, Matthew je otkrio da je to bilo zbog samopoštovanja koje je imala prema sebi, prema porodici i načina na koji je poštovala njega, ali nikada nije uzimala ništa zdravo za gotovo. Taj se osjećaj pokazao obostranim i u julu 2008. godine par je dobio prvo dijete, sina Levija. U januaru 2010. godine dočekali su kćerku Vidu, a sina Livingstona dobili su u decembru 2012. godine.

Zaručili su se na Božić 2011. godine i u tajnosti se vjenčali u junu sljedeće godine kod svoje kuće u Austinu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular