Friday, June 2, 2023
spot_img
HomeVIRALNOSin ratnog zločinca Arkana: Osuđivan za nasilje sada na litijama protiv Pride-a

Sin ratnog zločinca Arkana: Osuđivan za nasilje sada na litijama protiv Pride-a

- Reklama -


Sin ratnog zločinca Željka Ražnjatovića Arkana, Veljko predmet je ismijavanja na društvenim mrežama zbog učešća na „Litiji za spas Srbije“ koja je vid protesta protiv održavanja Europride-a u glavnom gradu Srbije.

Korisnici društvenih mreža fotografiju na kojoj nosi zastavu Srbije premontirali su u onu na kojoj nosi veš mašinu aludirajući na  učešće njegovog oca na ratištima na području cijele Jugolsavije. Garde ratnog zločinca Arkana poznate su po pljačkanju nemoćnih civila i prevlačenju bijele tehnike u Srbiju.

“Veljko Ražnatović na litiji protiv Prajda. Sin ratnog zločinca, organizovao tuče pasa, osuđivan za nasilje. Vređao Milenu Radulović, Balaševića i Vladimira Kostića. Izdržava ga mama!” napisao je jedan od korisnika Twittera.

- Reklama -

“Lažni bokser, tukao nekog ukrajinskog konobara”, neki su od komentara.

“Sa desne strane, na ulici, vjerskim obilježjima na odjeći i srpskom zastavom u ruci, vidimo momka koji se zove Veliko Ražnatović. Po zanimanju je bokser, bez većeg sportskog uspjeha. Otac mu je bio ozloglašeni ratni zločinac i profiter, vođa paravojne jedinice i notorni kriminalac Željko Ražnatović. Veljko ima 25 godina i izjašnjava se kao strejt muškarac i veliki vjernik” napisala je i Jelena Karleuša u komentaru u kome kritikuje Ražnjatovića.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular