Tuesday, December 6, 2022
HomeVIRALNOSipaju limun u oči, ližu wc šolju: Sve što influenseri rade zbog...

Sipaju limun u oči, ližu wc šolju: Sve što influenseri rade zbog novca i slave

- Reklama -


Poznato je da influenseri svašta rade zarad popularnosti na društvenim mrežama.

Sve pratioce domaće YouTube scene uznemirila je vijest da su nestale popularne influenserke Anđela i Nađa, da bi naposljetku njihov otac obavijestio javnost, da su njegove kćerke na sigurnom, kao i da su zajedno sa majkom pobjegle od njega.

Ova porodična drama frapirala je domaću javnost, te su krenule i spekulacije da je ovo zapravo bio marketinški trik zarad veće popularnosti i zarade. Biti influenser sve je popularnije, ali i itekako isplativo, te nerijetko jutjuberi, kao i tiktokeri, prelaze i preko granice ljudskosti, ne bi li stekli slavu.

- Reklama -

Ekspanzija influensera, dogodila se i kod nas, a njihovi problematični klipovi, u kojima cijede sebi limun u oči, ližu wc šolju, obećavaju da će skočiti sa Brankovog mosta za 150.000 lajkova, samo su neki od užasnih primjera kojima šalju jako lošu sliku društvu, a ponajviše mladima, kojih ima u velikom broju na mrežama.

Postavlja se pitanje, do koje granice su spremni da idu zarad popularnosti i novca. U daljem nastavku teksta, navest ćemo nekoliko primjera koji su zgrozili javnost.

Stefan Janković je neko ko ne mari šta će narod reći i kakav primjer daje mladima, pa svoje bahate i nekulturne klipove ponosno dijeli na mrežama. Stekao je popularnost kada je objavio snimak kako navodno muva nastavnicu srpskog hitom poznatog folk pjevača. To je bilo tek zagrijevanje, kasnije su uslijedili dosta šokantnijii snimci. U nekim video snimcima liže dasku wc šolje, a možda najgore što je uradio je to što je u jednom od snimaka skakao sa terase u Savu, a potom je obećao da će za 150.000 lajkova skočiti sa Brankovog mosta.

Anđela i Nađa ovih dana su u žiži javnosti, zbog njihovog navodnog nestanka, te su sada na meti bjesnih pratioca domaće Youtube scene, koji misle da se iza cijele pompe krije zapravo želja za većom slavom i novcem. Kao i većina influensera, njih dvije su počele sa zanimljivim klipovima, da bi naposlijetku pribejgavale uznemirujućim video sadržajem, u kojem cijede sebi limun u oči, piju vodu iz wc solje, i mnoge druge bizarnosti.

Kako se influenserska scena širi velikom brzinom, više i ne čudi činjenica da imamo sve više već popularnih ličnosti na ovim platformama. Jedan od njih je Kristijan Golubović, koji sa svojom trudnom vjerenicom Kristinom Spalević snima zanimljiiv sadržaj, kojim uspije da nasmije sve. On za razliku od drugih influensera, plasira materijal zabavnog karaktera.

„Kristijan je 02.09.2022. godine zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko Tiktoka. Evo dokaz zato što govore da prosi i da nema hljeba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan uzeo sigurno 50.000 evra za tri mjeseca na Tiktoku“, rekla je Kristina.

Anja Todorović koja takođe objavljuje na društvene mreže zanimljiv video sadržaj, te tako može ponijeti epitet influeserke, žestoko je osudila ponašanje Youtuba ali i nestanak popularnih jutjuberki.

o da bi novine pisale. Meni je to bolesno! Vode se parolom cilj opravdava sredstva. Ja bih sve to kažnjavala i stavila bih mjere zaštite, šta sve smije, ali i ne smije. Anđela i Nađa su obmanule javnost, treba da snose posljedice“, rekla je ona.

„Danas sve češće na društvenim mrežama viđam svakakve izazove, budalaštine i gluposti, rade svašta da bi došli do popularnosti, do lajkova. Užas! Zloupotrebavljaju društvene mreže, taj nestanak na primjer, samo da bi novine pisale. Meni je to bolesno! Vode se parolom cilj opravdava sredstva. Ja bih sve to kažnjavala i stavila bih mjere zaštite, šta sve smije, ali i ne smije. Anđela i Nađa su obmanule javnost, treba da snose posljedice“, rekla je ona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: