Tuesday, January 31, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZSlavna glumica rodila je sina rođaku, a njihov incest uništio je porodicu

Slavna glumica rodila je sina rođaku, a njihov incest uništio je porodicu

- Reklama -


Neobična ljubavna priča čuvene glumice Grete Scacchi šokirala je svijet kada se saznalo da je ova ljepotica u vezi sa svojim rođakom.

Naime, otac glumice nije mogao da se pomiri sa tim da je njegova ćkerka stupila u vezu sa sinom njegove sestre, odnosno bratom od tetke.

Ali, uprkos svim suprotstavljanjima i burnim reakcijama, ona se ipak skrasila sa Karlom Mantegacom, a 1997. su čak dobili i dijete, Matea. Status njihove veze ostao je strogo čuvana tajna prvenstveno zbog zvijezde koja nikada nije razgovarala o svom ličnom životu i koja je poznata kao neko ko štiti svoju privatnost.

- Reklama -

„Moj tata je bio duboko povrijeđen i prilično uništen. Bio je veoma ljut“, ispričala je Greta u jedinom intervjuu.

Kako je priznala tom prilikom, i sama je bila užasnuta emocijama koje je osjetila Karlu, koji je tri godine stariji od nje.

„To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji prije nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima – na prvom mjestu porodici“, rekla je svojevremeno Greta i opisala kako je njena veza uticala na porodične odnose:

„Neki od rođaka sa italijanske strane bili su veoma ogorčeni. Mom ocu je to bilo posebno teško, jer je Karlo bio njegov omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji, a dugo poslije ovoga nisu pričali. Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza objelodanila. Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osjećaj da je smak svijeta. Ja sam tražila nekog ko će me voljeti, podržavati i biti tu za mene i djecu. Karlo je bio stijena, neko ko daje i stara se o meni.“

„On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj ljubavnik“, opisala je Skaki jednom prilikom, pa je dodala:

„On je bio moja utjeha, moja stena, i čovjek kome sam se okrenula kada sam se osjećala očajno.“

Nedavno je sugerisano da su njih dvoje još uvijek zajedno, pa čak i da su u braku. Međutim, „Daily Mail“ otkriva da su se glumica i njena najveća ljubav zapravo razišli prije više od jedne decenije.

„Razveli su se prije 12 godina“, rekao je u jednom razgovoru njen predstavnik „Daily Mail-u“.

Nakon toga, i izvor blizak zvijezdi potvrdio je njihov raskid, ali je želio da naglasi da su se prijateljski rastali.

„Jednostavno su se rastali kao što parovi često rade, prerasli su se, ali među njima nema nikakvog animoziteta. Očigledno imaju zajedničkog sina i žele jedno drugom samo dobro. Jednostavno nije bilo suđeno“, rekao je izvor za strane medije i dodao:

„Greti je privatnost veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o bilo čemu o svom životu van ekrana. I ona i Karlo su veoma povučeni ljudi.“

Greta Skaki trenutno glumi u novoj TV seriji „Darbi i Džoan“ udovicu, Britanka, koja putuje po Australiji sa penzionisanim detektivom u kamperu.

Nedavno su je pitali da li bi željela da krene na sličan put u stvarnom životu i odgovorila je:

„Viziju u mojoj glavi prati prelijep, sposoban muškarac pored mene, da me zaštiti i podijeli putovanje.“

Pored Matea, ona ima kćerku Lejlu Džordž sa glumcem Vinsentom D’Onofriom za kojim je, kako se tada pisalo, bila „luda od ljubavi“.

Zbog njega nije radila četiri godine jer je raskid toliko duboko pogodio.

Lejla je bila nakratko udata za oskarovca Šona Pena, ali su se razveli ranije ove godine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular