Tuesday, January 31, 2023
spot_img
HomeMAJKA I DIJETESnimak koji pokazuje sav užas roditeljstva u Americi

Snimak koji pokazuje sav užas roditeljstva u Americi

- Reklama -


Majka iz Oklahome postala je viralna na TikToku nakon što je podijelila šokantan video koji pokazuje kako vježba zaštitu u slučaju masakra sa svojim malim sinom.

Snimak Cassie Walton (23) prikupio je više od 7 miliona pregleda.

Na snimku se može videti mama kako trenira svog petogodišnjeg sina Westona, koji nosi neprobojni ruksak.

- Reklama -

„Poziv preko interfona kaže: ‘Ovo nije vježba, svi idite u ćošak i budite zaista tihi i mirni’ – šta ti radiš tada?“, Walton pita svog dječaka, koji juri u kutak sobe.

„Sada mi pokaži kako koristiš svoj neprobojni ranac“, nastavlja ona, trenirajući svog sina da skriva lice i torzo iza velike torbe.

@thewaltonfamily1 Happy back to school season…. #foryoupage #backtoschool #foryou #needschange #PostitAffirmations #momiktok ♬ L$d – Luclover

Walton nastavlja da ispituje svog dječaka tokom uznemirujućeg dvominutnog videa, u jednom trenutku ga pitajući gdje će da pobjegne ako uspije da izađe iz škole.

Walton je rekla za Today da će njen sin Weston krenuti u osnovnu školu i da je uznemirena vijestima o nedavnoj masovnoj pucnjavi u Uvaldeu u Teksasu.

„Mogao je da vidi šta se dešava u Teksasu i, kao dijete, imao je pitanja. Željela sam da bude spreman i da ima donekle ideju o tome šta da radi ako se situacija ikada pojavi“, rekla je.

Većina korisnika na TikToku pohvalila je Waltonovu što je svog dječaka naučila da se zaštiti, ali su se žalili da je to trenutna realnost za porodice širom SAD.

„Ovo je zastrašujuće, ali to je naša realnost IAKO NE BI TREBALO!“ napisala je jedna mama, a druga je rekla da ju je snimak „natjerao da plače“.

Međutim, neki su kritikovali njene instrukcije, rekavši da su mala djeca često bila primorana da ostavljaju svoje ruksake na kukama izvan učionice, što ih čini beskorisnim kao vid zaštite.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular