Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeKOŠARKAŠokantna ispovijest NBA zvijezde o noći kad je upao u komu: Pokušao...

Šokantna ispovijest NBA zvijezde o noći kad je upao u komu: Pokušao me ubiti!

- Reklama -


Kontroverzni NBA igrač je u životu napravio toliko skandaloznih poteza da je djelovalo da više ne može da šokira. Ipak, nije ni blizu kraja.

Lamar Odom (43) je imao buran život, a sada je odlučio da iznese ozbiljne optužbe. Dennis Hof, vlasnik bordela, pokušao je da ga ubije, barem tako tvrdi Odom.

Upao je u komu po prvim informacijama zbog konzumiranja kokaina, vijagre i alkohola, a danima se pisalo da li će uspjeti da se izvuče…

- Reklama -

Preživio je, a ove godine je objavljen dokumentarni film pod naslovom “S***, droga i Kardashijani“ u kom je pričao o mnogim stvarima, pa i borbi za život od prije šest godina.

“Nisam koristio drogu tu noć. Hof je pokušao da me ubije. Zašto? Ne znam. Mogu samo da vam kažem da sam tamo otišao, ali da nisam konzumirao drogu“, započeo je ispovijest Odom.

Proveo je u bordelu četiri dana, na kokain je potrošio 75 hiljade dolara i zbog toga je na kraju završio u komi. Odom negira sve.

“Bio sam tamo jedno veče, malo sam pio i onda sam se nekoliko dana kasnije probudio u bolnici, sa cijevima koje su mi izlazile iz usta, nisam mogao ni da pričam ni da hodam, bio sam zarobljen u svom tijelu.“

Uslijedilo je i direktno pitanje da li je koristio drogu te večeri.

“Da, isto koliko sam siguran da sada sjedim ovdje pred vama“, odbrusio je Odom.

Odom je kroz karijeru pričao da je spavao sa 2.000 žena, ostat će upamćeno po tome što je godinama igrao sa Kobejem Bryantom u Los Angeles Lakersima i da je osvojio dva prstena NBA šampiona. Igrao je za Clipperse, Miami, Lakerse i Dallas. Karijeru je završio u Baskoniji, pravio je mnogo problema van terena, a bio je i u braku sa Khloe Kardashian.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular