Monday, September 25, 2023
spot_img
HomeLIFESTYLESreća i uspjeh na poslu u 2023. godini očekuje ova četiri horoskopska...

Sreća i uspjeh na poslu u 2023. godini očekuje ova četiri horoskopska znaka

- Reklama -


Godišnji horoskop otkriva da će 2023. godina biti najbolja godina za karijeru za nekoliko horoskopskih znakova, pa se pripremite za posao. Neki od najvažnijih astroloških događaja koji će uticati na posao jesu Saturn u Ribama između 7. i 8. marta, kao i pomračenje Sunca koje će se desiti u Ovnu 20. aprila, dok će Jupiter ući u Bika 17. maja, a Venera kreće retrogradno 22. jula.

Saturn će se vratiti u Ribe prvi put poslije 27 godina. Saturn nas uči važnosti samodiscipline, granica i suzdržanosti. U ovom trenutku možete početi da se pitate da li ste spremni da prihvatite odgovornost za darove koje su vam dale zvijezde.

Pomračenje Sunca koje će se desiti u Ovnu u aprilu označit će početak jedne potpuno nove faze života u kojoj ćete imati priliku da preuzmete inicijativu.

- Reklama -

Ovaj srećni tranzit će donijeti obilje i stabilnost u vaš život, ali imajte na umu da onaj ko ide polako i postojano na kraju pobjeđuje.

Kada Venera krene retrogradno u Lavu, ovo će vas navesti da zastanete i razmislite o raznim temama, u rasponu od principa po kojima živite do određenog načina na koji se izražavate.

Astrolozi ističu da sljedeća 4 horoskopska znaka očekuje uspjeh u karijeri i poslu u 2023. godini:

Blizanci

Kada pomislite na Saturn koji putuje kroz vašu desetu kuću slave, kao i kroz desetu kuću autoriteta, karijere i ugleda.

Ovaj tranzit ima potencijal da utiče na sve, od vaše javne ličnosti do vašeg opšteg osjećaja odgovornosti. Ovo je trenutak kada će vaše sposobnosti biti testirane i znaćete u kojem sektoru poslovanja možete da postignete uspjeh.

Nije uvijek neophodno uključiti krv, znoj i suze, ali ćete svakako morati da uložite neophodan trud. Oni koji su dugo strpljivo čekali da vide plodove svog rada, možda će konačno dobiti priznanje koje s pravom zaslužujete.

Lav

Pred vama je veoma važna godina, pa se trudite da svaki dan bude važan. Jupiter, koji će biti u Biku, proći će kroz najvidljiviju oblast vaše natalne karte. Ovo nije nešto što se dešava svaki dan.

To ukazuje da ćete od 16. maja imati veće šanse za obilje, prilike i profesionalno napredovanje. Jupiter pojačava sve sa čim dođe u kontakt, a Bik simbolizuje razne stvari, od pouzdanosti do obilja materijalnih dobara.

Nemojte ovo smatrati „zamkom“, ali Venera će biti retrogradna u vašem horoskopskom znaku od 22. jula do 3. septembra.

Biće to divna prilika za vas da ispitate šta želite i šta radite, razmislite o vrijednostima koje imate u profesionalnom životu i možda ponovo otkrijete neke od svojih skrivenih talenata.

Škorpija

Pomračenje Sunca u Ovnu koje će se desiti u aprilu će uticati na vašu šestu kuću radnih rutina i svakodnevnih obaveza, čineći je jednom od prvih energija u godini koja se ističe u vašem profesionalnomživotu.

Na primjer, gdje ste se osjećali spriječeni da preuzmete vođstvo u svom svakodnevnom životu? Gdje ste nesvesno postali previše posvećeni drugima, za razliku od toga da ostanete produktivni i fokusirani na sopstvene ciljeve?

Možete se radovati novom uzbudljivom poglavlju u svakodnevnom životu, ali da biste ga iskusili, morat ćete da preuzmete inicijativu.

Venera će započeti svoje retrogradno putovanje kroz Lava 22. jula i nastaviti do 3. septembra.

Za to vrijeme će proći kroz vašu desetu kuću autoriteta, karijere i ugleda. Ovo će vam pružiti priliku da napravite pauzu koju ste zaslužili i iskoristite je da razmislite o sopstvenom imidžu, pokretanju posla i vrijednostima koje podržavate.

Jarac

Jarčevi, blistat ćete kao dijamanti. Pošto se Jupiter upravo preselio u Bika i vašu petu kuću slave, imaćete mnogo harizme.

I kao da sve to nije bilo dovoljno lijepo i u izobilju, 14. oktobra u Vagi će nastupiti pomračenje Sunca, koje će dotaći vašu desetu kuću karijere, ugleda i autoriteta.

Pomračenja Sunca najavljuju nove početke koji mogu trajati i do pola godine, što ukazuje da će između oktobra i ostatka 2023. najverovatnije doći do značajnih pomaka u vašem profesionalnom i životnom putu.

Ako ste imali lošiju komunikaciju sa kolegama i saradnicima, pomračenje Mjeseca u maju će vam dati mnogo prilika, ali samo ako ste spremni da prihvatite novo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular