Thursday, June 1, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEŠta je bilo u emisiji Jovane Jeremić zbog koje je Pinkov jutarnji...

Šta je bilo u emisiji Jovane Jeremić zbog koje je Pinkov jutarnji zabranjen u CG

- Reklama -


Narodni poslanik Radomir Lazović iz pokreta Ne davimo Beograd i predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanak pozdravljaju zabranu emitovanja Jutarnjeg programa TV Pink u Crnoj Gori.

“Prikazivanje Cetinjana i Crnogoraca uopšte kao primitivne zajednice u kojoj je najveći problem krvna osveta i provincijalizam je najgrublja moguća uvreda Cetinju i čitavoj prijateljskoj Crnoj Gori”, navodi Čanak za Danas.

S njim je saglasan i Radomir Lazović.

“Sejanje mržnje protiv nepodobnih osoba, lične obračune Željka Mitrovića, beskonačno iskorišćavanje ljudske patnje, zatim totalno odsustvo ideje da postoji neki novinarski standardi i zakon koji bi trebalo da se postuje, uz naravno apsolutni podrsku kriminalnoj vlasti čine ovu televiziju dnom našeg društva”, navodi Lazović.

Šta se zapravo dogodilo?

Voditeljka pomenutog jutarnjeg programa Jovana Jeremić te subote 27. avgusta u goste je pozvala pomenutog „privatnog detektiva“ bombastično najavivši to gostovanje kao ono u kojem će biti iznijeta „prava razlog masakra“, koji su navodno saznali od komšija sa Cetinja.

- Reklama -

I sama voditeljka je iznijela niz spekulacija o motivima ubice koji je usmrtio deset i ranio šest osoba, nakon čega je i sam ubijen. Na njene senzacionalističke spekulacije nadovezao se sam sagovornik, koji je otišao korak dalje u iznošenju privatnih pojedinosti vezanih porodicu i počinica i njegovih žrtava.

Spekulisalo se o psihičkom zdravlju ubice, tome da li je motiv bila zaljubljenost u ubijenu Natašu Mitrović, a koliko je sve izrečeno zapravo senzacionalistička spekulacija najbolje svjedoči Zdravkovićeve reči da je “ubica imao podstanare u glavi koji su ga ubjeđivali da mu se ubijena Nataša Mitrović udvarala”.

U jednom trenutku je razgovor prekinut zbog uključenja sa crnogorskog primorja, te je tema sa tragedije u jednoj sekundi prešla na crnogorske plaže i turiste.

„Privatni detektiv“ govorio je i o tome kako je ubica Božović ovim činom osramotio čitav srpski narod, jer su srpski i crnogorski narod jedno. Iskoristio je priliku i da kaže kako je u Crnoj Gori najveća sramota odlazak kod neuropsihijatra, da podrugljivo nazove Cetinje “ centru crnogorske gospode“, ali i da kaže koju o krvnoj osveti.

“Oštećene su tri porodice. Ne može samo Mitrović da određuje da li hoće ili neće krvno da se osveti, ali se nadam da do nje neće doći”, naveo je Zdravković, pa iznio svoje mišljenje da u Crnoj Gori ne možete da pređete ulicu ako nemate porodične ili političke veze.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular