Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeLIFESTYLEŠta nam donosi Venera u Vodoliji do 27. januara? 

Šta nam donosi Venera u Vodoliji do 27. januara? 

- Reklama -


Kako će se Venera u Vodoliji odraziti na horoskopske znakove?

Od 3. do 27. januara imamo Veneru u donekle hladnoj Vodoliji, fiksnom vazdušnom znaku, tako da bi romansa mogla biti malo “zamrznuta” u narednih nekoliko nedjelja. Ali to nije nužno loša stvar, piše Sensa.

Od svih znakova, Vodoliji je potrebno najviše prostora. Njegova nezavisnost je očigledno u suprotnosti sa Venerom – Venera ne mrzi da bude u ovom znaku (ona samo želi da donese ljubav), ali dobićemo njenu malo prigušenu verziju.

- Reklama -

Kao primjer kako bi ovo moglo da izgleda, možemo zamisliti nečiju kartu rođenja sa istaknutom Venerom u Vodoliji. Ove ljude privlače intelektualni tipovi koji se na neki način razlikuju od drugih. Manje ih privlače dramatični i emocionalno nestabilni partneri. Umjesto toga, privlači ih sapioseksualna energija: erotski naboj kroz intelektualnu zajednicu. I nisu skloni sentimentalnom izražavanju ljubavi.

Ova mala skica lika Venere u Vodoliji mogla bi nam dati neke nagovještaje o tome šta da očekujemo u narednim nedjeljama, u smislu romantike i onoga što nas uzbuđuje. Kako se možemo konkretnije uskladiti sa ovom energijom?

Bez drame!

Pošto je Vodolija fiksni vazdušni znak kojim vlada ozbiljan Saturn, ovo nije vrijeme za romantične zavrzlame. Vodolija ima moć razjašnjenja – odvaja dječake od muškaraca. Fiksnost, a ne neozbiljnost. Možda ćete se osjećati kao da vam treba odmor od bilo kakvog vođenja ljubavi ovog januara. Jasnoća o romantici – ili potpuna udaljenost od nje – oba su pokazatelja ove ekskurzije Venere u Vodoliju.

Kroz prijateljstvo do ljubavi

Znak Vodolije povezuje se sa prijateljstvima, društvenim mrežama i zajednicom. Umjesto da budemo u romantičnoj vezi sa bilo kim, možda želimo da postojimo više u zoni prijatelja sa svima. Ako ste više fokusirani na prijatelje (ili svoju online zajednicu), nemojte se oduprijeti ovoj kosmičkoj privlačnosti. Međutim, budite upozoreni: pošto Venera uvek teži da povezuje ljude kroz ljubav, ovaj aspekt može značiti pronalaženje romantike ili ulazak u vezu sa prijateljem.

 

Samo racionalna i dugoročna

Vodolija postoji u potpunosti u njegovoj glavi, ne pokreću ga impulsi. Očekujte da ćete biti više uzbuđeni intelektualnim razgovorom od bilo čega drugog. Također možete osjetiti povećanu ljubav prema učenju ili želju da budete u blizini lijepih objekata (Venera vlada ljepotom).

Iako je ovaj položaj Venere u Vodoliji kratak, ipak sadrži datum koji ukazuje na nešto dugoročno. 23. januara Venera će se na nebu sastati sa Saturnom. Simbolično, ovo jedinstvo sugeriše da se ljubav (Venera) i dugovječnost (Saturn) spajaju. Neki astrološki datumi su za zezanje i zabavu. Ne ovaj. Na kraju, Venera u konjunkciji sa Saturnom sugeriše posvećenost, ulaganje u nešto što želite dugoročno.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular