Sunday, December 10, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZŠtulić se obrušio na nekadašnjeg kolegu iz Azre, Pađen uzvratio

Štulić se obrušio na nekadašnjeg kolegu iz Azre, Pađen uzvratio

- Reklama -


Frontmen nekadašnje grupe Azra, Branimir Johnny Štulić, oštro je reagirao na otvorenje Muzeja novog vala u Zagrebu, kao i na navode nekadašnjeg kolege Jurice Pađena o doniranom ručniku i pedalama za gitaru.

Naime, Muzej novog vala opremljen je brojnim donacijama onih koji su stvarali glazbu 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Memorabilije je, među ostalima, donirao poznati roker i član nekadašnje grupe Azra, Jurica Pađen.

Pađen je na otvorenju rekao i kako je Muzeju poklonio ručnik kojim se frontmen nekadašnje Azre, Johnny Štulić, brisao na nastupima, kao i Štulićeve pedale za gitaru.

- Reklama -

Izazvalo je to oštru Štulićevu reakciju. U Facebook objavi, koju prenosimo u cijelosti, Štulić se oštro obrušio na svog nekadašnjeg kolegu Pađena.

“Povodom otvaranja “Muzeja Novog vala” primoran sam objasniti da izloženi ručnik i tenisice nisu moje već Pađenove pošto idu uz njegove zebraste špilhoznice u kojima je svirao na “Zadovoljštini”. Moje su tri pedale koje su mi kod njega ostale i za koje nije imao odobrenje da ih daje kao što kaže, jer po običaju izvrće i laže”, napisao je Štulić o Pađenu.

Osim toga, Štuliću se ne sviđa ni sama ideja otvaranja takvog muzeja.

“Što se bunta tiče, direktorica Turističke zajdenice Grada Zagreba je zadnja osoba koja se u taj pojam ugrađuje, koliko je uostalom nakaradna i sama pomisao da Muzej (po sebi smetlište povijesti i odlagalište otpada) otvoren i odobren uz pomoć ustanovljenih krvopijskih strukovnih i inih udruženja – na otporu počiva. A za moj dijelak u tome, izjavljujem da je to zloćudna zloupotreba moga lika i stiha iz najnižih pobuda, i da mi se kao strancu koji nema ništa s vama, skinete s nježnika”, zaključio je Štulić.

Pađen: “Štulić je dao dopuštenje”

Za komentar na Štulićevu objavu iz Dnevnika.hr upitali su Juricu Pađena.

“Prvo, čovjek je izgubljen u vremenu i prostoru. Ili je jako zao i pokvaren, ili je to već u sferi medicine. Kakvu ja korist imam od toga da dajem nešto njegovo za muzej? Što ja imam od toga, osim što sam želio pomoći onima koji su htjeli to uspostaviti. Kada sam bio na razgovoru s njima, rekao sam da imam neke stvari, ali da im to ne mogu dati dok s njim (Štulićem) ne obavim razgovor”, pojasnio je Pađen.

Štulić je, kaže Pađen, dao dopuštenje.

“Rekao je da nema ništa protiv, ali i da on nema veze s tim. Nema nikakvih tenisica koje je on izmislio. Ali, pravo je pitanje kakvu ja korist imam od toga jer sam dao njegove stvari koje mi hrđaju u podrumu trideset godina. Ili mu fali klikova na YouTube kanalu, na novim uradcima koje je stavio, pa se ponaša kao histerična izbezumljena starleta da pošto poto dobije medijsku pozornost”, rekao je Pađen za Dnevnik.hr.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular