Friday, December 9, 2022
HomeRIJALITISubotićka PREVARILA MUŽA sa venčanim kumom! Snimak iz KUPATILA šokirao sve

Subotićka PREVARILA MUŽA sa venčanim kumom! Snimak iz KUPATILA šokirao sve

- Reklama -


Aleksandra Subotić


Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Skandal koji nikada nije do kraja razjašnjen.

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

jedna od legendarnih rijaliti učesnica jeste Aleksandra Subotić. Devojka iz Kaluđerice koja je u žođu javnosti dospela kao devojčica koja je rodila ćerku sa 16 godina, a navodno sa partnerom svoje majke. Iako ovi navodi nikada nisu dokazani niti potvrđeni, Subotićka je javnosti ostala poznata po tom skandalu.

- Reklama -

Ipak, tu nije bio kraj, nedavno je Aleksandra bila žrtva prevare svog partnera Pece i to sa njenom najboljom prijateljicom Majom Marinković. ALi, ako se vratimo u prošlost, rani radovi Subotićke su ostavili takav trag da će se o njenim rijaliti potezima dugo pričati.

Jedna od tih afera bila je i ona sa Mladenom Vuletićem, njenim venčanim kumom pred venčanje sa Davidim Dragojevićem u Parovima.

Kad se Aleksandra Subotić u jednom rijalitiju udavala za tadašnjeg dečka Davida Dragojevića, kumovao im je niko drugi nego Mladen Vuletić, bivši ljubavnik temperamentne crnke.

Pre nekoliko godina, u prvom šou programu ovakvog tipa u kom je učestvovala, Aleksandra je sa Mladenom zaglavila u WC, zbog čega Subotićevu i danas prozivaju, jer se sumnja da su bili intimni.

Pošto su kamere ipak sve zabeležile, ovoga puta kada se podigla bura sporni snimak isplivao je u javnost.

O ovoj aferi se dugo pričalo, navodno Aleksandru su optuživali je u pismu ocu svog prvog deteta Čabarkapi navodno napisala da je odnose sa Mladenom naplatila tri i po hiljade evra od produkcije Parova, što sa druge strane niko nije dokazao.

Dok se ne utvrdi istina ostaje nam da sami procenimo da li se nešto između njih desilo ili ne. 

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: