Monday, December 5, 2022
HomePOČETNASutra je „Crni Mjesec“ i donosi tektonske promjene za ova četiri znaka

Sutra je „Crni Mjesec“ i donosi tektonske promjene za ova četiri znaka

- Reklama -


Pomračenje Sunca u znaku Vage 25. oktobra biće događaj velikih razmjera koji će radikalno promjeniti živote većine znakova horoskopa!

Posebnost ovog pomračenja je u tome što se dešava na dan mladog Mjeseca. Ovaj fenomen se u astrologiji naziva „Crni Mjesec“ a suština je da se tokom ovog perioda osjeća jak psihološki pritisak i pretjerana emocionalnost.

Obratite posebnu pažnju na svaki razgovor, sastanke ili događaje koji se dešavaju tokom pomračenja- čak i na one koji izgledaju manje važno. Možda nećemo shvatiti njihov značaj dok se ne osvrnemo na njih u narednih šest mjeseci, piše Luftika.

- Reklama -

VAGA

Za Vagu će ovo pomračenje biti najznačajnije jer se dešava u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promjene i to prije svega lične. Vaga ima potrebu da mijenja stil, vrijednosti i način života uopšte što uključuje i ljubavnog partnera. Iako će ovo biti jaka pokretačka energija, savjet astrologa je da svaki put kad biste nešto iz korijena promijenili, zastanete i razmislite još jednom.

ŠKORPIJA

Ovaj nesvakidašnji događaj donosi ozbiljne finansijske probleme za Škorpiju. I to svake vrste. Sve što zamislite može vam se desiti od toga da vas pokradu pa do gubitka zasluženog bonusa a moguće je i zastoj u bilo kakvim prilivima. Ne ulažite u sumnjive poslove i tri puta promislite prije nego što uđete u poslovni konflikt.

BLIZANCI

Blizanac je na meti ozbiljnih životnih promjena koje 25. ne mora ni osjetiti ali će svakako u narednih šest mjeseci primijetiti da se nešto mijenja. Oni koji razmišljaju o preseljenju, to će uraditi u ovom periodu, ostavljajući sve za sobom.

RAK

Tektonske promjene će Rakovi osjetiti na polju posla. Zaposleni bi lako mogli ostati bez radnog mjesta i obrnuto. Oni koji su u potrazi za zaposlenjem, pronalaze svoju srećnu kartu. Ono što jer ključno za Raka jeste da se ne deprimira jer je i gubitak zapravo korak unaprijed za vas. Otvaranje mogućnosti za bolji a prije svega kreativniji posao koji dugo priželjkujete.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: