Friday, January 27, 2023
spot_img
HomeVIJESTISuze u očima Bakira Izetbegovića: Bio sam spreman poginuti za Sarajevo

Suze u očima Bakira Izetbegovića: Bio sam spreman poginuti za Sarajevo

- Reklama -


Predsjednik SDA i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović družio se sa mladima, saopćila je njegova stranka. Tom prilikom je pustio i suzu nakon što je poručio da je bio spreman poginuti za Sarajevo.

Govoreći o prošlosti Bakir Izetbegović je kazao:

Ja sebe sam iznenadio time koliko sam bio spreman rizikovati za oca i koliko sam bio spreman poginuti za Sarajevo. Kada je Sarajevo bilo razarano bila je ideja da se moj otac, generalštab i sve ostalo izmjesti u Zenicu i skoro su ga nagovorili na tu stvar. Ja sam tad bio odlučio da ostanem”.

- Reklama -

Dok je to govorio, Izetbegoviću je u tom trenutku stala knedla u grlu, zamolio je publiku za malu pauzu i obrisao suze. Nakon toga je dobio gromoglasan aplauz.

Izetbegović je na predizbornom druženju govorio o mnogim temema, najčeće o prošlosti što je simptomatično u SDA predizbornim kampanjama.

Mladi ljudi. članovi SDA, slušali su priče o ratnoj prošlosti, a sasvim malo govorilo se o danima koji su ispred njih, budućnosti i programu za oporavak zemlje.

Podsjetimo, politički protivnici često Izetbegovića optužuju da je tokom agresije na BiH boravio u trezoru Centralne banke BiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular