Wednesday, October 4, 2023
spot_img
HomeLIFESTYLESve je manje seksa: Šta ubija ljubavnu želju?

Sve je manje seksa: Šta ubija ljubavnu želju?

- Reklama -


Naučne studije koje su objavljene nedavno otkrile su šta to ubija strast u vezi i zbog čega ljudi sve manje vode ljubav sa svojim partnerima. Naime, psiholozi su pratili seksualni život nekoliko stotina učesnika kako bi otkrili odgovor na ovo pitanje.

Kako piše Power Of Positivity, glavni razlog je nedostatak entuzijazma, nakon toga su se na listi našli i nedostatak privatnog prostora i vremena, prenosi Večernji list.

“Nedostatak seksa i nerazumijevanje u tom području nakon nekog vremena može da razdvoji ljude i da dovede do drugih problema u vezi. Otkrijte ih na vrijeme i tako spriječite udaljavanje”, rekao je autor istraživanja Meneleos Apostolu.

- Reklama -

Naime, osoba koja shvati da njenom partneru nedostaje entuzijazma kada je seks u pitanju oseća se loše.

Jedan od mnogobrojnih razloga zbog kojeg ima sve manje seksa je i provođenje previše vremena na poslu, a tek na četvrtom mestu se kao razlog navodi loš seks i nerazumijevanje s partnerom oko ovog problema.

Osim toga,razlozi zbog kojih vam seks s partnerom vremenom postane neprivlačan su i svađe i razlika u karakteru. Partneri koji su u međuvremenu postali roditelji kažu da nemaju dovoljno vremena i prostora za vođenje ljubavi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular