Tuesday, January 31, 2023
spot_img
HomePOČETNASve što trebate da znate o škoprijama

Sve što trebate da znate o škoprijama

- Reklama -


Emocionalne, moćne Škorpije koje rješavaju misterije rađaju se između 23. oktobra i 22. novembra. Škorpije su osmi znak zodijaka i znaju kako da svoja najmračnija osjećanja sa lakoćom pretvore u moć.

„Energijom Škorpije može biti teško upravljati zbog njenog emocionalnog intenziteta, a njena moć ponekad može biti neprijatna za one koji ne znaju šta da rade sa besmislenim stavom ovog znaka prema životu“, kaže za Bustle astrolog rođen u Škorpiji Narajana Montufar.

„Škorpiju je najteže upoznati. Također su nevjerovatno vidoviti i mogu da nanjuše laž na milju udaljenosti zato mogu biti prilično izbirljivi kada biraju prijatelje, pa čak i poznanike.“

- Reklama -

Intuitivne Škorpije simbolizuje ubod škorpiona, što govori o njihovom intenzitetu, odlučnosti i jakim čulima. Ne vole to da pokažu, ali su osjetljivi u duši, pa će napasti da se zaštite ako se osjećaju ugroženo. Škorpija ima dvije vladajuće planete – prva je njihov tradicionalni planetarni vladar, Mars, što objašnjava zašto su oni najuporniji i najtvrdokorniji vodeni znaci zodijaka.

Njihova druga vladajuća planeta je mračni i transformativni Pluton, što nam daje pozadinu zašto su Škorpije toliko privučene skrivenim i tabu stranama života. Kao jedan od fiksnih horoskopskih znakova, Škorpije imaju odličan osjećaj kontrole nad svojim dubokim izvorom emocija i imaju jaku spoljašnju školjku koja im omogućava da izdrže surovost života.

Oni su prirodno u skladu sa životom i bolje razumiju mračne dubine ljudskog iskustva više od bilo kojeg drugog horoskopskog znaka. Škorpije su prirodno u skladu sa mističnom stranom života, zbog čega su često povezane sa okultizmom.

Održavanje željene reputacije je nešto čime se Škorpije ponose, iako mogu previše da kontrolišu svoj javni imidž i da budu veoma svjesni toga kako ih drugi vide. Rijetko ćete ikada dobiti više ličnih podataka od Škorpije nego što su se već obavezali da će podijeliti.

Sa oštrim umom i sposobnošću da duboko osjete stvari, Škorpije vole da urone u sve što je ispod površine ljudske psihe. Oni su emocionalno vođeni i veoma selektivni u pogledu toga ko može da vidi njihovu ranjivu stranu. Škorpije će čuvati svoje motive, interesovanja i napredak u tajnosti do pravog trenutka.

Kompatibilnost sa Škorpijom

Autentičnost je ključ za kompatibilnost sa Škorpijom. Imaju oštar radar za neiskrene ljude i ne vole da igraju igrice osim ako nisu oni ti koji igru započinju. Dok su Škorpije poznate po tome što su ponekad ljubomorne i posesivne, to je samo zbog toga koliko su odane i posvećene stvarima i ljudima do kojih im je stalo.

Znakovi kompatibilni sa Škorpijom u ljubavi

Škorpije su strastveni ljubavnici sa uzbudljivom, opasnom stranom. Oni imaju tendenciju da budu u defanzivi kada je u pitanju zaljubljivanje u nekoga, i potrebno je mnogo da bi stekli njihovo povjerenje. Ali kada se to dogodi, Škorpije su odani partneri koji unose veliku strast u vezu.

Međutim, Škorpije zahtjevaju duboku i nepokolebljivu lojalnost od svog partnera, jer svako kršenje poverenja može prouzrokovati nepopravljivu štetu. Ako Škorpija osjeti da im je srce ugroženo, odmah će iščupati svoj žalac pun otrova da bi se zaštitio.

Vodeni znaci Rak i Ribe će najvjerovatnije moći da se povežu sa potrebom Škorpije za sigurnošću i udobnošću prije nego što se otvore. Njihova vernost i saosjećanje učiniće da se Škorpija osjeća viđeno i shvaćeno na dubljem nivou, što ih čini najkompatibilnijim u ljubavi.

Škorpija na poslu

Pokrenuti odlučnim Marsom i transformacionim Plutonom, Škorpije imaju velike ambicije i ne plaše se da prođu kroz rovove da ostvare svoje snove. Uz to, oni imaju tendenciju da se kradomice popnu na vrh svojih karijera. Škorpije pokreću priznanje i moć, ali to ne mora uvijek da se manifestuje u slavi.

Imaju prirodnu sposobnost da blistaju u svemu što rade, ali mogu da se osjećaju podjednako zadovoljni kao moćna i priznata osoba koja radi iza kulisa kako bi sačuvala svoju privatnost. Škorpije očekuju najbolji ishod od svih svojih poduhvata i otkriće da su njihova velikodušnost i sposobnost da dobro investiraju svojim vremenom, naporima i finansijama veliki razlog za njihov finansijski i materijalni uspjeh.

Idealni poslovi za Škorpije su izvršni direktori, glumci, reditelji i detektivi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular