Sunday, March 26, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZTarantino najavio povratak na male ekrane

Tarantino najavio povratak na male ekrane

- Reklama -


Redatelj Quentin Tarantino otkrio je da se planira vratiti na male ekrane, najavivši da će njegov sljedeći projekt biti televizijska serija od osam nastavaka, a produkcija bi trebala započeti sljedeće godine.

Tarantino je podijelio novosti o projektu u srijedu u New Yorku dok je promovirao svoju novu knjigu “Cinema Speculation”, no nije otkrio detalje o radnji ili o produkciji serije. Poznati redatelj je i ranije radio na televiziji. Režirao je dvije epizode serije “CSI: Crime Scene Investigation 2005.”, što mu je donijelo nominaciju za Emmy za najbolju režiju dramske serije, prenosi Variety.

Od tada je koketirao s povratkom, a u februaru su se pojavili izvještaji da je redatelj bio u pregovorima o vođenju nastavaka FX-ove serije Justified.

- Reklama -

Tarantino se u New Yorku na promociji knjige dotaknuo i drugih projekata. Otkrio je da je film “Bilo jednom u Hollywoodu”, koji smatra svojim najboljim filmom, prvo napisao kao pozorišnu predstavu, a kasnije ju je pretvorio u film. Film je srušio Trantinov vlastiti rekord, zaradivši procijenjenih 40.4 miliona dolara u prva dva dana prikazivanja. Također je izjavio da su mu se obratili da doradi dijalog Samuela L. Jacksona u filmu “Shaft” iz 2000. godine, ali je odbio ponudu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular