Saturday, December 3, 2022
HomeJET SETTO NIKOME NE BIH POŽELIO, BIO SAM KAO BILJKA: DINO MERLIN PROGOVORIO...

TO NIKOME NE BIH POŽELIO, BIO SAM KAO BILJKA: DINO MERLIN PROGOVORIO O BOLESTI SA KOJOM SE BORIO

- Reklama -


Dino Merlin se tada borio sa depresijom, koja je i danas veliki problem mnogih širom svijeta.

  • U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželio nikome. To se manifestovalo tako da sam bio nizašta – kazao je bio pjevač.
  • Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam htio da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao – ispričao je Merlin tom prilikom.
  • Odlučio sam nastaviti i 2000. godine snimio sam album “Sredinom”, na koji sam jako ponosan – dodao je muzičar.

Pjevač je u jednom od intervjua ispričao tajnu svog uspjeha, kao i na šta je najviše ponosan.

  • Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da eksperimentišeš su za mene ključni. Da si uvijek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju djecu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvijek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovjek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome, tu sam – rekao je tada Dino Merlin, prenosi Blic.

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: