National Football League (NFL) i njemačka nogometna Bundesliga (DFL) objavile su u četvrtak sporazum prema kojem će ove dvije uspješne organizacije surađivati ​​kako bi pomogle u rastu poslovanja na svojim tržištima.

NFL i DFL su već u prošlosti razmjenjivali svoja znanja na raznim područjima, a nakon izbijanja COVID-19, kada su sva sportska natjecanja obustavljena na neodređeno vrijeme, došlo je do intenzivnije razmjene i prijenosa znanja između dvije lige.

Potpisivanjem deklaracije obje će organizacije intenzivirati razmjenu, povećati suradnju u produkciji, emitiranju i programiranju, digitalnim inovacijama i marketingu… Ugovor o partnerstvu potpisali su povjerenik NFL-a Roger Goodell i direktorica DFL-a Donata Hopfen.

NFL će odigrati svoju prvu utakmicu regularne sezone u Njemačkoj na Allianz Areni u Münchenu 13. studenog, a Tom Brady i Tampa Bay Buccaneers će se suprotstaviti Seattle Seahawksima.

Njemačka će biti domaćin jedne utakmice regularne sezone NFL-a svake od sljedeće četiri godine, a igrat će se u naizmjenično u Münchenu i Frankfurtu.

“Veselimo se suradnji s DFL-om u procesu za koji vjerujemo da će biti od obostrane koristi”, kazao je Goodell, dok je Hopfen dodala: “DFL je uvijek otvoreno surađivala s ligama i organizacijama diljem svijeta na promicanju razvoja sporta.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime