Thursday, March 30, 2023
spot_img
HomeMUZIKATony Cetinski dobitnik Večernjakove ruže za glazbenika godine!

Tony Cetinski dobitnik Večernjakove ruže za glazbenika godine!

- Reklama -


Tony Cetinski po prvi je puta osvojio nagradu Večernjakova ruža u kategoriji glazbenik godine .

Dodjela najstarije i najprestižnije medijske nagrade u Hrvatskoj, zbog posljedica pandemije koronavirusa i odgođenih svih manifestacija i koncerata, po prvi je puta održana u virtualnom izdanju.

Tako su se voditelji ovogodišnjeg izdanja Večernjakove ruže javljali iz praznog zagrebačkog HNK-a, dok su se nominirani, prezenteri i glazbeni gosti javljali iz svojih domova.

Tony Cetinski nagradu je euforično proslavio u svom domu u Istri, a pritom nije krio emocije koje su ga obuzele.

‘Hvala supruzi i našim obiteljima, mojoj publici sa kojom sam se nadao 30. svibnja, u Areni Zagreb proslaviti svojih trideset godina karijere i rođendane, grada Zagreba i svoj rođendan.

Karte ostaju i dalje u prodaji i sve ćemo nadoknaditi dogodine ako ne i prije.

- Reklama -

Ovu nagradu posvećujem svim rodiljama u Zagrebu ugroženom potresima, svima koji cijelo vrijeme rade i nemaju mogućnost, biti u sigurnosti svoga doma, sa svojim obiteljima, kao i ljudima koji su bez svojih domova.SVIM BOLESNIMA DA OZDRAVE I SVIM ZDRAVIMA DA OSTANU ZDRAVI !

Hvala mom bendu, svim suradnicima, svim pametnim i odgovornim ljudima i da nam cijela zemlja uskoro bude CORONA FREE ZONA, pa da krenemo normalno živjeti, raditi, pjevati i družiti se.

Nagrada Večernjakova ruža u kategoriji glazbenik godine, svojevrsni je pečat na Tonyjevu proslavu trideset godina glazbenog djelovanja. To je ujedno još jedno posebno priznanje, za jednog od naših najuspješnijih, najnagrađivanijih i najtraženijih glazbenika.

Hit Records ovom prigodom, čestita Tonyju Cetinskom na nagradi!

tony cetinski dobitnik večernjakove ruže za glazbenika godine!
tony cetinski dobitnik večernjakove ruže za glazbenika godine!Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular