Thursday, December 8, 2022
HomeOSTALI SPORTOVITrenerica imala intimni odnos sa maloljetnikom: Izgubila posao, ide u zatvor?

Trenerica imala intimni odnos sa maloljetnikom: Izgubila posao, ide u zatvor?

- Reklama -


Bivša pomoćna nastavnica srednje škole u ​​Ohaju i trener softball tima izjasnila se krivom za optužbe vezane za seksualni odnos sa učenikom za koju je navodno molila da je ne prijavi policiji.

Ashley Rison (31) zaposlena u srednjoj školi u New Miamuju, suočava se sa pet godina zatvora nakon što se u srijedu izjasnila krivom za seksualno zlostavljanje i grubo seksualno nametanje kao odgovor na optužbe da je imala seks sa 17-godišnjim učenikom.

U optužnici Rison se navodi da je imala seksualno ponašanje sa maloljetnikom osam puta u aprilu 2021., a prijeti joj i do pet godina zatvora.

- Reklama -

“Pored onoga što nam dijete kaže, imamo snimke između gospođe Rison i djeteta gde gospođa Rison daje višestruke inkriminišuće izjave tražeći, moleći dijete da je ne prijavi vlastima“, rekla je na sudu Lindsay Sheehan, pomoćnik tužioca.

Navodni zločini prijavljeni su kancelariji šerifa okruga Buttler 3. maja 2021. i Rison je istog dana dala otkaz u školi.

Rison je počela da radi u okrugu u augustu 2015. i bila je trener u timovima za softball i košarku za djevojčice, izvjestio je VKSIKS-TV.

Kazna Rison bi trebalo da bude izrečena 16. novembra i možda će morati da se registruje kao seksualni prestupnik.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: