Wednesday, December 6, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEU dubrovačkom gej baru pala prva prosidba: Emotivni govor i "da" (VIDEO)

U dubrovačkom gej baru pala prva prosidba: Emotivni govor i “da” (VIDEO)

- Reklama -


Pala je prva prosidba u prvom hrvatskom gej baru Milk, koji je početkom maja otvoren u Dubrovniku.

U videu koji su snimili radnici bara može se vidjeti kako jednog od muškaraca zatvorenih očiju vode do njegovog partnera, koji ga klečeći čeka s namjerom da ga zaprosi, piše Dubrovački dnevnik.

Muškarac nije mogao skrivati sreću i iznenađenje kada je otvorio oči i ugledao prizor ispod sebe, a oduševljeni promatrači entuzijastično su zapljeskali u trenutku kada je na sudbonosno pitanje odgovorio “da.”

- Reklama -

Bar je dobio ime po Harveyu Milku, prvom deklarisanom gej funkcioneru u istoriji Kalifornije. Milk je dugo bio aktivista i pionirski vođa LGBT zajednice u San Francisku te ujedno i prvi političar u Americi koji je priznao da je gej.

Milk se borio za prava homoseksualaca, te je kao takav iz povijesnog aspekta Milk prva javna homoseksualna osoba koja je izabrana na javnu dužnost u San Franciscu.

“Ako niste slobodni biti ono što jeste, u toj najvažnijoj od svih ljudskih aktivnosti – izražavanju ljubavi, tada sam život gubi smisao”, rekao je jednom Milk, a njegova rečenica živi u dubrovačkom Milku i život itekako ima smisao, piše Dubrovački dnevnik.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular