Thursday, February 9, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZUčesnica Nikad nije kasno otvorila dušu: Kćerka mi je teško bolesna, u...

Učesnica Nikad nije kasno otvorila dušu: Kćerka mi je teško bolesna, u domu je

- Reklama -


Toliko je autentična, Draginja Jovanović umjetničko ime joj je Linda, dolazi iz Italije, prije nego što je zapjevala ostavila je veliki utisak na žiri, voditelje i publiku.

“Počela sam kao ulični svirač, tako sam počela i ljudi su me zagotivili. Pevala sam pjesmu „Bala Linda, Bala Komesej“, kroz tu pjesmu ostao mi je nadimak Linda– objasnila je veteranka.

Šarmantna Linda je bila raspoložena da ispriča koliko je muzički obrazovana.

- Reklama -

– Sviram gitaru, pjevam Španske, Italijanske, Grčke pesme, samo ne pevam sve uz gitaru– ispričala je Draginja.

Uživala je u muzici i publici koja ju je voljela u Italiji, ali problemi koji su se desili i natjerali da se vrati u Beograd jeste njena kćerka.

–Ona je bolesna, sa živcima nije bila kako treba, ali u mozgu je bila zdrava, razboljela i zato sam Italiju prezrela. Sada je u domu i ne ustaje iz kreveta. Imam sina i imam unuka koji ima šećer, a snajka mi je isto bolesna – otkriva je Linda.

Kako je pjevačicu sve to održalo i kako se nosila sa problemima, koji nisu nimalo laki, objasnila je:

–Mene narod drži, i to moje pjevanje, ja zabavim narod, malo popričam sa njima i nasmijem se. Tako mi prolazi vrijeme, inače sada bih zaplakala, ali neću jer znam da ništa neću postići time. Mogla bih da se razbolim, i onda kćerku ne bih vidjela, ne bih svoju djecu mogla da vidim i prestala bih da pjevam a to volim najviše na svijetu -rekla je ona za Grand.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular