Wednesday, December 6, 2023
spot_img
HomeVIRALNOUdahnite duboko: 12 fotografija ogoljelih vatrogasaca s preslatkim životinjama

Udahnite duboko: 12 fotografija ogoljelih vatrogasaca s preslatkim životinjama

- Reklama -


Žene, ali i pojedini muškarci su slabi na muškarce u uniformama. To je tvrdnja koju ne možemo poreći. Poput modernih vitezova u sjajnim oklopima, policajci, vojnici i vatrogasci ostavljaju nas bez teksta zbog svoje hrabrosti i snage

Novac pomaže djeci s teškim opeklinama

Upravo je ta hrabrost koja se odražava kroz uniformu, kaže psihologija, glavni razlog zbog kojega su muškarci ovih zanimanja toliko privlačni ženama. Ženama je jako važno da se pored muškarca osjećaju sigurno, a uniforma je dio neverbalne komunikacije koja šalje poruku da smo pokraj njih zaštićene.

- Reklama -

Koja vam je uniforma najprivlačnija? Mnoge će reći da pobjedu odnose vatrogasci. Ako ste se zapitali što je privlačnije od vatrogasca u uniformi, odgovor je vrlo jednostavan – vatrogasci bez uniforme.

To dokazuje legendarni kalendar australskih vatrogasaca za nadolazeću godinu koji slavi svoj 30. rođendan.

Zaslužena reputacija koja traje tri desetljeća

Svake godine pripadnici australskih vatrogasnih snaga poziraju za zavodljive fotografije kako bi prikupili novac u humanitarne svrhe. Iako je iznos od kupnje kalendara namijenjen brojnim dobrotvornim organizacijama, najveći dio odlazi za zaštitu životinja.

Zgodni muškarci pozirali su golog torza, a na fotografijama su im, već tradicionalno, društvo pravile preslatke životinje. Od kućnih ljubimaca, poput mace i psa, preko konja pa sve do koale i ježa, zgodni vatrogasci su pozirali s raznim životinjama kojima u stvarnom svijetu treba pomoć.

Ovo je najpopularniji kalendar na svijetu i njegova je reputacija zaslužena, rekao je začetnih ideje, David Rogers.

Vatrogasci su zanimanje kojemu se u Australiji najviše vjeruje. Nije niti čudno, s obzirom na to da riskiraju svoje živote kako bi spasili druge ljude, životinje i okolinu.
Zavodljive fotografije pomažu djeci i životinjama

Sredstva od prodaje kalendara u proteklih su 30 godina napravila velike dobrotvorne korake.

Do danas je kalendar prikupio preko tri milijuna dolara, a pokrenuta su i brojna medicinska istraživanja, poput onoga o pronalaženju boljih metoda za liječenje teških opeklina kod djece.

#social-embed_2

Osim toga, projekt ima i ponosnu povijest podržavanja skloništa za životinje i australske divlje životinje, napominje Rogers i dodaje kako nisu svjesni koliko dugo njihova ideja živi.

Muškarci koji su se pojavili u prvim verzijama, sad su već umirovljeni vatrogasci, a nove generacije istim žarom poziraju ispred objektiva.

Ova humanitarna priča traje već tri desetljeća, ali još uvijek ne planiraju stati. Sve dok na svijetu postoji prilika za napredak i za pomoć onima kojima je to potrebno, ovi zgodni dečki će nastaviti pozirati.

Kako izgledaju momci koji krase trideseti humanitarni kalendar, možete pogledati u našoj galeriji na početku teksta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular