Saturday, January 28, 2023
spot_img
HomeOSTALI SPORTOVIUFC prvak izlazi iz zatvora: Pucao je na pedofila koji mu je...

UFC prvak izlazi iz zatvora: Pucao je na pedofila koji mu je zlostavljao dijete

- Reklama -


Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Cain Velasquez napokon će vidjeti svoju porodicu, s obzirom na to da mu je odobreno uvjetno napuštanje zatvora.

Veliko zadovoljstvo vlada u američkoj, ali i svjetskoj MMA zajednici nakon što je Cainu Velasquezu napokon odobreno uvjetno napuštanje zatvora, u kojem se nalazi od 28. februara.

Pedofil je zlostavljao njegova sina

Podsjećamo, Velasquez je priveden u februarui, nakon pokušaja ubistva osobe koja je više puta seksualno zlostavljala dijete tada navedeno kao član njegove obitelji. Kasnije se došlo do informacije da se radi o njegovu četverogodišnjem sinu.

- Reklama -

41-godišnji Velasquez u vožnji je prišao vozilu u kojem su bili Harry Goularte Jr., koji je bio njegova meta, te njegova majka i očuh. Tijekom napada ispalio je nekoliko metaka te ranio očuha, dok su ostali prošli bez povreda.

Priveden je pod optužbama za pokušaj ubistva te još devet krivičnih djela, a za sve se na sudu izjasnio kao nevin.

Tri dosad neuspjela pokušaja izlaska na slobodu

Zbog cijele prirode njegova postupka, koji je rezultirao nakon puštanja navedenog pedofila na slobodu, Velasquez je dobio veliku podršku zajednice, koja je tražila oslobađanje bivšeg UFC prvaka. Međutim on nije mogao dobiti niti priliku braniti se sa slobode jer je sutkinja smatrala kako je dalje predstavlja opasnost za Goulartea.

Goularte je u međuvremenu optužen za navedeni zločin prema njegovu sinu, zajedno s majkom i očuhom, koji su vlasnici privatnog vrtića u kojem se sve događalo.

A sad će i Cain napokon moći biti sa svojom obitelji. Naime, sud je napokon uvažio njegove molbe, nakon tri ranija neuspjela pokušaja, te će Velasquez dobiti priliku braniti sa slobode.

Za to će morati uplatiti jedan milion dolara jamčevine te je prisiljen nositi uređaj na praćenje, a također mu je zabranjen prilazak obitelji Goularte.

Iako mu i dalje prijeti duga zatvorska kazna, ovo je svakako velika pobjede za omiljenog UFC borca, koji je u dva navrata bio prvak teške kategorije te iza sebe ima veličanstvenu trilogiju protiv Juniora Dos Santosa.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular