Sunday, December 4, 2022
HomeVIJESTIUnited Media: Poslali smo novu ponudu BH Telecomu istu kao drugim operaterima

United Media: Poslali smo novu ponudu BH Telecomu istu kao drugim operaterima

- Reklama -


Iz kompanije United Media objavili su da su poslali novu ponudu BH Telecomu za N1, istu kao i drugim operaterima, te da je sada na BH Telecomu da dokaže da iza svega ne stoji politika.

Kompanija United Media dostavila je danas BH Telecomu novu ponudu za samostalnu distribuciju informativne televizije N1, u kojoj je cijena sa dosadašnjih 0,35 eura po korisniku smanjena na 0,27 eura.

Smatrajući da je jako važno da se osigura kontinuitet pristupa gledalaca objektivnom i izbalansiranom izvještavanju, posebno u predizbornoj kampanji, BH Telecomu smo dostavili korigovanu ponudu i umanjili cijenu za samostalnu distribuciju N1 televizije za 20 odsto.

- Reklama -

Televizija N1 u BiH zapošljava više od 100 ljudi, medijskih profesionalaca koji su dobitnici brojnih domaćih i međunarodnih nagrada za kvalitetan i profesionalan rad. Dokazano su najgledanija informativna televizija na platformama na kojima se emituju, a istraživanja pokazuju da su televizija kojoj građani vjeruju.

Imajući u vidu sve navedene činjenice, kao i to da je osnovni izvor finansiranja N1 naknada za distribuciju, postavlja se pitanje da li je poziv BH Telecoma da im se omogući distribucija N1 na nekomercijalnoj osnovi, praktično besplatno, samo iznuđen potez nakon burne reakcije javnosti znajući da je nemoguće da bude prihvaćen.

BH Telecom tvrdi da je N1 dobrodošao na Moju TV

U posljednja dva dana vidjelo se da N1 ima ogromnu podršku i popularnost kod naših gledalaca i ukupne javnosti u Bosni i Hercegovini zbog objektivnog izvještavanja. Ponudili smo fer uslove BH Telecomu, iste pod kojima je nedavno sklopljen ugovor sa operaterima u Hrvatskoj, i vjerujemo da će nova ponuda biti prihvaćena.

Time će BH Telecom pokazati na djelu da podržava medijski pluralizam i otkloniti sumnje da iza odluke da se ugasi N1 stoje politički razlozi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: