Saturday, December 3, 2022
HomeLJEPOTA I MODAUVEK OSTANEM GLADNA, SKLONA SAM GOJENJU: Trikovi za lepotu Slobode Mićalović -...

UVEK OSTANEM GLADNA, SKLONA SAM GOJENJU: Trikovi za lepotu Slobode Mićalović – jedan ritual ne preskače | Najnovije vesti

- Reklama -


sloboda mićalović


Foto: Instagram printscreen/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović govorila je o tajnama svog izgleda i pravilima kojih se čvrsto drži kada je nega u pitanju.

Lepa glumica kaže da kožu održava negovanom uz pomoć tretmana i adekvatnih preparata, ali da ne zanemaruje ni ishranu, fizičku aktivnost i kvalitetan san.

“Naravno da genetika igra veliku ulogu, ali nega je nešto što je prati i bez čega ne bih mogla. Moj posao je takav da mi je lice stalno pod jakom šminkom, zatim vetar, sunce i višečasovna korekcija mejk apa sigurno ostavljaju traga na mom licu. Ali mislim da sam dobro vođena od strane moje kozmetičarke i pažljivo biranih kvalitetnih, proverenih krema, losiona, seruma za negu lica, pa do zdrave i izbalansirane ishrane, redovnih treninga i dobrog sna”, ispričala je za magazin “Grazia” Sloboda, koja će ove godine proslaviti 41. rođendan.

DOKTOR PODELIO JEFTIN I BRZ RECEPT KOJI SPREMA SVAKOG JUTRA: Najzdraviji doručak čuva krvne sudove a pravi se sa ČOKOLADOM

DOKTOR PODELIO JEFTIN I BRZ RECEPT KOJI SPREMA SVAKOG JUTRA: Najzdraviji doručak čuva krvne sudove a pravi se sa ČOKOLADOM

OVAKO ĆETE UŠTEDETI PRAVO MALO BOGATSTVO: 1 savet primenjujte svake večeri i imaćete sve više para

OVAKO ĆETE UŠTEDETI PRAVO MALO BOGATSTVO: 1 savet primenjujte svake večeri i imaćete sve više para

- Reklama -

Kako kaže, ima određena bjuti pravila kojih se drži bez izuzetka.

“Nikada nisam otišla na spavanje sa šminkom, moja jutarnja kao i večernja rutina podrazumevaju – umivanje, hranljivi tonik, različite serume, kremu za predeo oko očiju i kreme, dnevnu i noćnu. Kada putujem, baš sve proizvode ponesem sa sobom i ne preskačem nijedan korak. Koža pamti i lepo vrati kada brinete o njoj”, kaže glumica.

Ritual koji ne propušta su maske za lice, a kada je reč o šminkanju u dnevnoj varijanti, koristi samo tri proizvoda.

“Maske za lice često stavljam. Prijaju mi jer me osveže, koži daju dodatnu energiju, posle čega mi je lice glatko i odmorno. Što se tiče šminke, privatno koristim minimum proizvoda za ulepšavanje, jedino mi je važno da koža izgleda hidrirano i blistavo. Koristim lagani puder i maskaru, kao i labelo, i to je sve, dok večernja šminka bude za nijansu jača. Mislim da žene greše kada jakim puderom žele da prekriju nepravilnosti, jer deluju veštački, neprirodno. Meni je mnogo lepše kada izgledate prirodno, čak i kad je tu poneka nepravilnost”, istakla je Sloboda za pomenuti magazin.

Kada je reč o fizičkoj aktivnosti, vežba tri puta nedeljno sa ličnim trenerom, a ima svoju rutinu i kada je o ishrani reč.

“Hranim se zdravo, ali nikada ne idem u krajnost. U mom meniju je baš sve zastupljeno i povremeno sebi dam slobodu da pojedem nešto slatko. Vremenom sam naučila da količina mora biti manja nego što bih želela, zato što sam sklona gojenju, ali sada sam već navikla da uvek malo ostanem gladna na kraju obroka”, zaključila je Sloboda Mićalović.

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: