Tuesday, December 6, 2022
HomeSHOWBIZ"Vidovnjak mi je dao amajliju, moja borba sa demonima, možda ovo nije...

“Vidovnjak mi je dao amajliju, moja borba sa demonima, možda ovo nije realno”

- Reklama -


Muzičar Niggor Lazić otkrio je da je jednom prilikom otišao, kako kaže, kod vidovnjaka koji mu je dao amajliju koju je trebalo da čuva i koja je trebalo njega da čuva uz upozorenje da niko osim njega ne sme da je dotakne.

Na na ovaj korak se odlučio nakon što su mu se u životu izdešavale tragične epizode pod veoma mračnim i misterioznim okolnostima.

“Teško mi je o tome da pričam i jako čudno, mislit će neko da sam poludio. Imao sam nešto što sam morao da čuvam i da to čuva mene i to niko nije smio da dira. Moj otac je to našao i pomisilo da je droga, pa sam ja poludio što je on to uzeo u ruke – započeo je Niggor i dodao:

- Reklama -

“Ubrzo poslije toga počele su da se redaju tragedije. Iznenada mi je bratu umrla kćerka koja je imala 13 godina. Prije toga mi je otac stradao u saobraćajnoj nesreći kao pješak. Onda sam se ja razbolio, dobio tumor na mozgu i liječio se godinama. Bio sam sam sa sobom neko vrijeme i borio se sa svojim nekim demonima”, rekao je Niggor.

Uprkos svemu kroz šta je prošao, Niggor ističe da je ponosan na sebe što je ostao normalan i da je život neprestana borba.

“Možeš ili da se predaš ili da ideš dalje. To je život. Otkud mi znamo šta je realno. Možda ovo što mi sad razgovaramo nije realno. Možda smo dva čipa u matriksu, a ne znamo da li ima nešto poslije ovog života. Treba vjerovati da ima i da je tamo nešto ljepše, objasnio je Lazić.

Niggor smatra da čovek nipošto ne sme da dozvoli da ga nešto pobedi, bez obzira koliko izgledalo nesavladivo.

“Kad dođeš do nekog zida, ne možeš da razmišljaš kako je ogroman i nisi u stanju da ga preskočiš. Čovjek može sve da savlada ako ima neku volju da to riješi – rekao je Niggor u emisiji „Realna priča“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: