Wednesday, June 7, 2023
spot_img
HomeBIZNISVienna osiguranje VIG otvorilo onlinu poslovnicu

Vienna osiguranje VIG otvorilo onlinu poslovnicu

- Reklama -


Otvorena je online poslovnica Vienna osiguranja VIG u kojoj klijenti, u svakom trenutku i bilo gdje da se nalaze, mogu dobiti sve potrebne usluge, bez dodatnih troškova.

Riječ je o korisničkom portalu, kojem se pristupa besplatno, brzo i jednostavno, a već na ulazu u online poslovnicu sve klijente očekuje poklon dobrodošlice.

„Zahtjeve i upite koje primimo putem korisničkog portala obrađujemo u roku od 24 sata, a klijent u svakom trenutku može znati status svog zahtjeva. Ovo je platforma putem koje klijenti mogu na jednom mjestu upravljati svojim policama osiguranja, preuzimati elektronske uplatnice i plaćati premije bez provizije, podnijeti zahtjev za isplatu osiguranog slučaja i u realnom vremenu pratiti status odštetnog zahtjeva, u nekoliko koraka ugovoriti osiguranje imovine i putno zdravstveno osiguranje, te koristiti niz drugih funkcionalnosti portala.

- Reklama -

Na ovaj način štedimo vrijeme, ali i novac naših klijenata, jer preuzimamo bankarske troškove za sve transakcije obavljene putem portala. Pokretanjem korisničkog portala pokazujemo da, ne samo da brinemo o sigurnosti naših klijenata, nego im želimo pružiti i dodatne benefite. Nećemo stati na ovome, idemo dalje ka potpunoj digitalizaciji našeg poslovanja“, kaže Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

Klijenti Vienna osiguranja VIG će, putem e-maila ili SMS, dobiti link za aktivaciju svog korisničkog naloga. Potrebno je samo unijeti željenu šifru i zaboraviti na tradicionalne načine komunikacije. Svi ostali koji žele koristiti pogodnosti online poslovnice, a nisu klijenti ovog osiguravajućeg društva, mogu se javiti putem e-maila [email protected]

Vienna osiguranje d.d. VIG je među vodećim osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular