Friday, March 31, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZViktorija Boklag: United Media je bila očigledan izbor za saradnju sa Emijem

Viktorija Boklag: United Media je bila očigledan izbor za saradnju sa Emijem

- Reklama -


Viktorija Boklag, glavna izvršna direktorka i potpredsjednica za marketing i medije United grupe govorila je o tome zbog čega je važno biti dio prvog internacionalnog ocjenjivanja za 50. Međunarodnu nagradu Emmy.

Ovaj događaj održan je u Dubrovniku, a Boklagova je istakla da je prošle godine dobila poziv da postane član Akademije.

“Kada sam dobila poziv prošle godine da postanem član Akademije imala sam razgovor sa ljudima iz Akademije i shvatila sam da oni nemaju veliku mrežu profesionalaca u našem regionu, u jugoistočnoj Evropi. Bili su jako zainteresovani da se povežu sa ‘velikim igračem’. Imajući u vidu da United Media radi u osam zemalja jugoistočne Evrope i ima pristup velikom broju talentovanih ljudi, to je bio očigledan izbor“, istakla je ona.

„Kao domaćini ovog događaja nadamo se da ćemo doći do novih ideja, novih prilika za partnerstva i koprodukciju. Radujemo se i tome što ćemo svetu pokazati naš sadržaj“, dodala je.

- Reklama -

Imajući u vidu da United grupa posluje u osam različitih zemalja, Boklagova je objasnila šta su specifičnosti ovih područja i zbog čega se ne emituje isti program u svim državama.

„Većina tradicionalnih medija se danas konzumira putem Interneta. Mi u okviru United grupe koristimo platformu EON i sve mora da funkcioniše poput mašine. Procedura je ista u svim zemljama, kao i tehnologija, a naš cilj je da gledaocima pružimo vrhunski doživljaj koji je moguć na tržištu.“

Ona je dodala da je situacija drugačija kada je u pitanju sadržaj.

„Sa medijima je potpuno drugačija priča. To mora da bude lokalno. Zbog toga Grci ili Bugari ne gledaju isti sadržaj kao Srbi ili Hrvati“, objasnila je.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular