Saturday, February 4, 2023
spot_img
HomeVIJESTIVlahović prelazi iz Juventusa u SNSD: Batistuta Gabriele, za tebe je Dodik...

Vlahović prelazi iz Juventusa u SNSD: Batistuta Gabriele, za tebe je Dodik Pele!

- Reklama -


Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović ponovo je u svom stilu napravio napravio humoristični show na sjednici.

Tokom rasprave o budžetu, Vukanović naveo da je demobilisanim borcima oduzeto 78,7 miliona maraka, te 3,9 miliona maraka pomoći djeci poginulih boraca, dok je Dodiku povećan budžet sa 10,5 na nevjerovatnih 56 miliona maraka. Zatim je pojasnio sve to i mnogo slikovitije.

“Kako sam dobio nezvanične informacije. Inače su razgovarali Claudio Caniggia i Gabriel Batistuta. Onda su pjevali onu čuvenu pjesmu: ‘Batistuta Gabriele, za tebe je Dodik Pele, Mile majstore!’. I govori Caniggia Batistuti, ‘Zašto smo mi trčali, vidi nam noga, nemamo kupiti malo cigara da zapalimo. A tamo neki ima 56 miliona miliona. Prestigao i Messija, Mbappe i Vlahovića. Ja sam čuo da Vlahović hoće da ide iz Juventusa. I kaže hoću u SNSD, nigdje drugo, tamo se najbolje plaća” kazao je Vukanović, a zatim se uozbiljio:

- Reklama -

“Stvarno se pitam, koliko čovjek mora biti bez stida, obraza, morala i skrupula. Da bi ovakav sraman papir, kao što ste vi dostavili u NS RS, da mi o njemu raspravljamo. Ovo je vrhunac ludosti, licemjerstva i bezobrazluka. Ja se pitam da li iko ima časti da podnese ostavku? I kaže ne! Neću da budem dio ovoga cirkusa” zaključio je poslanik u NS RS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular