Monday, September 25, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEVučić: Ima jedno malo pleme Gali u Evropi, riješilo da bude slobodno...

Vučić: Ima jedno malo pleme Gali u Evropi, riješilo da bude slobodno…

- Reklama -


Umjesto na barikadama, sa porodicom i prijateljima će praznike provesti i Srbi sa sjevera Kosova. Na pauzi je i kosovska kriza.

Prema riječima predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ova posljednja kriza je riješena cjelonoćnim razgovorima o tome da riječ barikade uđe u saopštenje Evrope i Amerike te da KFOR izađe sa saopštenjem u vezi sa Kosovskim bezbjednosnim snagama.

Vučić dodaje da se Albanci 20 dana, kako kaže, nisu zaletjeli jer bi naišli na „veom tvrd orah“ odnosno „zbog žestokog otpora naroda“.

- Reklama -

U novogodišnjem intervjuu najavio je šta će se, prema njegovom mišljenu, dešavati u predstojećoj 2023. godini.

“Oni će da rade na mom rušenju cijele naredne godine i na rušenju srpskih rodoljuba na Kosovu i Metohiji uz sve svoje agente. Koji će da govore, da kriminalizuju Srbe na Kosovu i Metohiji i da govore sve protiv njih, da probaju da sruše državu. I to je sve OK. Ali da bi ja pred novu godinu dao ljudima nešto malo dobre volje – sačuvali smo mir”, poručuje Vučić.

Kaže da se i nekim drugima ne isplati da ne čuvaju mir, ne precizirajući ipak na koga tačno misli.

“To je sve što imam da kažem. Zato im je lakše da ulože veliki novac u moje rušenje. Na njihovom mjestu bih i ja to uradio da vam iskreno kažem”, priznaje Vučić.

Praznične dane treba iskoristi za opuštanje pa zašto po strani ne staviti i lažnu skromnost.

“Evo rodio se jedan mali lider u zemlji Asteriksa i Obeliksa, ima jedno malo pleme Gali u Evropi koje je riješilo da bude slobodno i slobodarsko i koje ne zarezuje dva posto ni Edwarda Josepha ni Standard”, dodaje predsjednik Srbije.

Vučić je i ove godine bio sveprisutan, ocjenjuje urednik dnevnog lista Danas. Poželio mu je da postane malo tolerantniji na medije jer, kako kaže, nije normalno da nekoga svi vole te da takva osoba ne postoji. U pismu Djeda Mrazu Petrović je zatražio i nekog novog lidera koji bi ljudima ulio nadu…

“Ili da se on sam kandiduje na izborima pošto očigledno je ova godina dokazala da naši… da većina srpskog naroda, koja je na izborima u aprilu glasala za Vučića, to je oko 60 posto, vole te ljude koji dolaze iz hladnijih krajeva. Vučić je došao iz frižidera, pošt je to bio lajt motiv njegove kampanje, a Djeda Mraz dolazi iz Laponije”.

Ako je sudeći po odlazećoj i prije otvaranja poklona se može naslutiti i predstojeća politička godina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular