Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEVučić: Rekli su - 'mi idemo da pobijedimo te Srbe varvare, da...

Vučić: Rekli su – ‘mi idemo da pobijedimo te Srbe varvare, da ne počine genocid’

- Reklama -


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Somboru, na državnoj ceremoniji obilježavanja Dana sjećanja na stradale u NATO bombardovanju 1999. godine, da je “prije 24 godine umrlo savremeno međunarodno pravo, a Srbija stradala samo zato što je željela da bude slobodna i slobodarska”.

U obraćanju na državnoj ceremoniji u Somboru Vučić je poručio da od tada više ništa što se u svijetu događa ne može da bude gore od onoga što je učinjeno Srbiji – “maloj zemlji koja je bila kriva samo zato što je željela da bude svoja na svome”.

“Srušili su stari i stvorili novi poredak u kome se oni pitaju za sve, a neposlušni moraju da budu kažnjeni. Uspjeli su da razore mnogo veće zemlje, od Sovjetskog Saveza, nastavili sa Jugoslavijom, a onda je došlo na red da ta neposlušna Srbija koja nije htjela da prihvati diktate konačno strada i dobije ono što zaslužuje. Rekli su ‘mi idemo da pobijedimo te Srbe varvare, da ne počine genocid’”, rekao je Vučić.

- Reklama -

On je kazao da srbijanska vojska “nikada nije kročila ni pedalj na neku drugu zemlju”, kao i da je 19 zemalja bez saglasnost Savjeta bezbjednosti UN-a napalo jednu malu slobodnu i slobodarsku Srbiji u namjeri da ih nauči pameti jednom zauvijek, te naveo da su “tokom bombardovanja ubili 79 djece, te 2.500 ljudi, uključujući civile i policajace na svojoj teritoriji”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular