Wednesday, June 7, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEVučić šikanirao savjetnicu i otimao joj vino: Popio sam 100 čaša

Vučić šikanirao savjetnicu i otimao joj vino: Popio sam 100 čaša

- Reklama -


U Beogradu je održan sajam “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, a domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino.

Naime, gledaoci su na pojedinim televizijama mogli da gledaju duže od sat vremena Vučićevo degustiranje vina, a predsjednik Srbije se i sam pohvalio kako može „mnogo da popije“.

„Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu“, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prenosu.

- Reklama -

U jednom trenutku, vidno veselom i priritom predsjedniku Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija.

“Samo ja da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” i uzeo natrag čašu vina od čovjeka sa štanda.

“Ona se boji da sam pio previše, to je u redu”, rekao je predsjednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da “nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka”.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala da predsjednika uhvati za ruku, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vrijeme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.

Nakon vinskog sajma, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru za goste samita u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular