Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeBIZNISVulić o Biseri Turković: Prvi bračni par kod Bošnjaka je krivi za...

Vulić o Biseri Turković: Prvi bračni par kod Bošnjaka je krivi za izborni poraz

- Reklama -


Predsjedavajuća Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da “srbofobija koja vlada Biserom Turković ” ne dozvoljava joj da vidi bilo šta pozitivno i ljudsko u partnerstvu SNSD-HDZ-“Osmorka”, ali na njenu žalost, a na radost i doborbit građana, sve više će biti dejtonske BiH, a sve manje Biserinih otrovnih bisera o podjeli naroda.

“Razumljiva je potreba Turkovićeve da opravda svoj nerad u izbornoj bazi, posebno jer je “prvi bračni par kod Bošnjaka” krivi za izborni poraz, ali salve laži i optužbi na račun drugih, zasigurno neće vaskrsnuti SDA iz političkog pepela. SNSD- HDZ-“Osmorka” su realnost, samoproglašena kraljice Bisera” rekla je Vulićeva.

Reagujući na izjave Turkovićeve u vezi sa izborom ministara u Savjetu ministara, Vulićeva je istakla da nikakvi spinovi o glasanju u Savjetu ministara neće doprinijeti utisku da se javnost pita da li svi čitamo iste zakone, a pogotovo kada nešto tako dolazi od osobe koja je najmanje od svih sjedila na tim sjednicama, pa možda u neznanju procedura i sama vjeruje u to što priča.

- Reklama -

Ona je naglasila da je Milorad Dodik političar koji je najviše do sada dokazao da Republiku Srpsku voli, štiti i nikom ne da, dok Federaciju BiH i sve narode koji žive u BiH poštuje i želi im svima bolju budućnost.

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular