Thursday, February 9, 2023
spot_img
HomeVIRALNOZakasnila na let, pa divljala: Pesnicama udarala radnicu i izazvala haos (VIDEO)

Zakasnila na let, pa divljala: Pesnicama udarala radnicu i izazvala haos (VIDEO)

- Reklama -


Društvenim mrežama širi se snimak na kojem se vidi kako žena, koja je svojom krivicom zakasnila na let, lomi sve pred sobom na aerodromu i fizički nasrće na radnicu koja radi na šalteru za čekiranje.

Žena pesnicom udara službenicu „Emiratesa“ na međunarodnom aerodromu Meksiko City. Ljudi oko nje pokušavaju da je obuzdaju i smire situaciju, ali ona iz sekunde u sekundu postaje sve agresivnija.

Počinje da baca stvari sa pulta, a u jednom trenutku je pokušala da gađa kompjuter koferom, pri čemu su joj iz njega ispale sve stvari.

- Reklama -

Snimak se u tom trenutku završava, a svjedoci kažu da ovde incident nije završen. Naime žena se potom popela na šalter za prijavu leta i počela da plače.

Na kraju je po nju došao radnik iz obezbjeđenja, koji ju je zadržao do dolaska policije koja ju je odvela u pritvor.

Avio-kompanija „Emirates“ potvrdila je napad nakon što je žena pokušala da se prijavi na let kasno i sa isteklim pasošem.

Kako je ovaj snimak postao viralan, komentarisao ga je veliki broj ljudi. Neki od njih, koji tvrde da su upućeni u situaciju, kažu da žena sa snimka, pored toga što je kasnila na let, nije imala ni važeći pasoš.

Drugi tvrde da se zapravo radi o metalno bolesnoj osobi i da je ponašanje policije bilo neprimjereno.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular