Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEZatočenu curicu u Beogradu našli u izmetu: Otac iz pakla glumio influencera

Zatočenu curicu u Beogradu našli u izmetu: Otac iz pakla glumio influencera

- Reklama -


Stanje djevojčice (8) koju je otac držao zatočenu i izgladnjivanu dok je on putovao po svijetu i pokušavao postati influencer izuzetno je teško. U bolnici joj daju hranu za dojenčad.

Osmogodišnja L. P. koja je spašena iz stana u kojem ju je zatočenu godinama držao otac u stanju je teške i dugotrajne pothranjenosti i liječnici se trude da joj opet uspostave normalnu ishranu.

Kako su naveli iz Sveučilišne dječje klinike u Beogradu, njezino stanje je teško, trude se nadoknaditi joj vodu i hranu, koju joj otac dugo nije davao. Trenutačno joj daju hranu za dojenčad kako bi se naviknula na hranu.

- Reklama -

U stanu, u koji je došla policija nakon što je partnerica Ivana L. (47) prijavila Uroša Pašajlića (38) da ju je istukao, ali i da vlastitu kćer drži kao roba, djevojčicu su pronašle dvije policajke, koje su morale provaliti da bi spasile dijete.

Djevojčica je, piše Espreso.rs, pronađena u kadi, u izmetu i sa sasušenim perecima umjesto hrane. Policajke su ispričale da je djevojčica bila sklupčana i dezorijentirana. Jedva je govorila, a ne zna se je li uopće izlazila iz kupaonice.

Otac iz pakla, Uroš Pašajlić, uhićen je u utorak nakon što je policija objavila njegovu fotografiju. Sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, često je putovao u Njemačku, objavljivao fotografije iz restorana i pokrenuo kanal na YouTubeu u nakani da postane influencer. Na jednoj fotografiji je u kadi u kojoj je kćerkicu držao zatočenu.

Majka djevojčice, Nevena T., pojavila se jučer nedaleko od zgrade u kojoj je malena živjela s ocem, ali ni u jednom trenutku nije osudila Uroša, već je kazala kako je on dobar otac.

“Vidjela sam dijete prije nekoliko mjeseci, bila je dobro, nije točno da ju je držao u kadi u kupaonici!” vikala je Nevena. Rekla je za sebe i da je ona psihički bolesnik te da je kćeri bolje s ocem.

Djevojčica je nakon rođenja bila u domu za nezbrinutu djecu jer su tada i otac i majka bili ovisnici. No 2017. Uroš je proglašen adekvatnim roditeljem i dobio je starateljstvo nad malenom.

Iz Centra za socijalnu skrb rekli su da je djevojčica praćena dvije godine i da je otac imao roditeljske kompetencije.

“Bilo je poziva policije da su se čuli neobični zvukovi 2020. i tada je bio obaviješten i Centar za socijalni rad, pa je obavljen terenski posjet. U to vrijeme otežavajući faktor bila je i selidba. Centar za socijalnu skrb nije nitko obavijestio da dijete ne ide u školu, da nije prošlo preglede”, rekli su.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular