Sunday, December 10, 2023
spot_img
HomeVIJESTIZbog seks skandala viši asistent u Banjaluci udaljen sa radnog mjesta

Zbog seks skandala viši asistent u Banjaluci udaljen sa radnog mjesta

- Reklama -


Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin, donio je 5. 6. 2023. godine rješenje o udaljenju sa radnog mjesta višeg asistenta Pravnog fakulteta Njegoslava Jovića, a protiv kojeg će biti proveden disciplinski postupak zbog osnova sumnje na težu povredu radne obaveze i discipline i postupak pred Etičkim komitetom.

U prijedlogu dekana Pravnog fakulteta prof. dr Željka Mirjanića za udaljenje radnika sa radnog mjesta višeg asistenta, navodi se da svi dokazi ukazuju na neprofesionalno i moralno neprihvatljivo ponašanje radnika, a čime je nanesena ozbiljna šteta Univerziteta u Banjoj Luci. Takođe, dekan Pravnog fakulteta je dostavio i Inicijativu za pokretanje disciplinskog postupka zbog osnovane sumnje na težu povredu radne obaveze i discipline kao i zahtjev Etičkom komitetu za utvrđivanje povrede Kodeksa etike Univerziteta u Banjoj Luci.

Njegoslav Jović/ Facebook

Univerzitet u Banjoj Luci još jednom najoštrije osuđuje svaki oblik neakademskog i neprofesionalnog ponašanja svih zaposlenih, te poziva sve one koji imaju saznanja o bilo kakvom obliku nedoličnog ponašanja da isti prijave rukovodstvu Univerziteta i njegovih članica. Naglašavamo i to da će Univerzitet u svakom trenutku preuzeti sve potrebne mjere i radnje u cilju zaštite integriteta Univerziteta, kao i svih studenata i zaposlenih, navedeno je iz ove obrazovne ustanove.

Podsjećamo, prema informacijama koje su dospjele u javnost, u kancelariji pomenutog asistenta supruga ga je uhvatila u prevari sa studentkinjom pomenutog fakulteta S. M. a zatim se pojavila supruga, koja je i načinila snimak koji je ekspresno počeo da se širi društvenim mrežama i popularnim aplikacijama.

Supruga uhvatila asistenta banjalučkog fakulteta u preljubi sa studenticom

- Reklama -

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular