Thursday, December 8, 2022
HomePOČETNAZnak Zodijaka koji će imati ubjedljivo najviše sreće na svim poljima u...

Znak Zodijaka koji će imati ubjedljivo najviše sreće na svim poljima u novembru

- Reklama -


Uskoro počinje novembar i nova astro sezona prepuna burnih dešavanja. Astrolozi napominju da vrijedi zapamtiti kako Mars nastavlja svoju retrogradnost u Biku, što donosi posebnu energiju u naše živote.

Također, 2. novembra u Škorpiji će izaći mlad Mjesec, a kada dođe, značiće samo jedno: uzbudljive nove početke u određenim oblastima života. Mlad mjesec početkom novembra nastupiće u zoni koja je povezana sa širenjem razumijevanja života i svijeta uopšte, što također označava divnu priliku da se isproba nešto novo u vidu putovanja, obrazovanja ili možda filozofije.

Prema astrolozima, jedan znak će trijumfovati na svim poljima u novembru: Ribe.

- Reklama -

Ribama će u novembru dobiti obilje mogućnosti da prošire svoje iskustvo i znanje. Činjenica da se Uran krajem novembra ravna sa Jupiterom za Ribe otvara nove horizonte i nagovještava početak korisnih promjena u njihovom ličnom životu. Njihova vizija počinje primjetno da se mijenja, tako da neće biti nimalo iznenađujuće ako postanu nezadovoljni starom rutinom.

Nakon ulaska Merkura i Venere u devetu kuću Riba, ljubavni život će postati čudesan. Možda će otići na putovanje, izlet ili zabavu sa voljenom osobom. Provodit će vrijeme jedno sa drugim, što će ojačati vašu vezu. Zajedno će planirati svoju budućnost.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Jupiter će imati pun aspekt u sedmoj kući Riba, što će biti povoljno. Zbog toga, uprkos svim neslaganjima ili razlikama u vašoj vezi, svi vaši problemi će biti riješeni. Imat ćete osjećaj posvećenosti i ljubavi, i razumjet ćete svoje odgovornosti jedni prema drugima. Pokušat ćete da postanete bolja osoba za svog životnog partnera. Biće to povoljan mjesec i za vašu djecu, koja će uspjeti u svom poslu.

Saturn će biti prisutan u svom znaku, Jarcu, i to će obezbjediti Ribama redovan tok prihoda. Stoga se neće suočiti sa finansijskim problemima i sav posao obavljati glatko. Pokušat će da otplate bilo koji postojeći bankarski kredit. Prisustvo Merkura, Venere i Sunca u devetoj kući u drugoj polovini mjeseca i tranzit retrogradnog Marsa u trećoj kući pružit će Ribama snagu da se izbore i prevaziđu sve svoje finansijske probleme.

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: