Friday, September 22, 2023
spot_img
HomeLIFESTYLEZnate li koje meso je najbolji afrodizijak? Brajlović tvrdi da djeluje

Znate li koje meso je najbolji afrodizijak? Brajlović tvrdi da djeluje

- Reklama -


Sejo Brajlović, poznati sarajevski ugositelj pravog imena Husein Brajlović gostujući u Podcastu N1 otkrio je najintimnije dijelove svog života sa svom suprugom.

Tako je Brajlović gostujući u Podcastu N1 otkrio kako je on postao viralna zvijezda prvo društvenih mreža, a potom i u bh. ali i regionalnim okvirima.

Sve je počelo, priča Brajlović za N1, u toku lockdowna pandemije koronavirusa kada je sa suprugom otišao u lovačku kuću.

- Reklama -

“Ja sam u lovačku kuću ponio malo vina, stelju, ja i gospođa sami. Ja bio u kupaćim gaćicama, malo se raskomotio, bilo nam lijepo(…) Onda sam rekao narodu evo nije bilo seksa pet-šest mjeseci, ali vidi sad. Malo jaretine, malo vina. Triput dnevno”,  prisjetio se Brajlović.

Također, Brajlović je i otkrio kako mu meso pomaže u seksualnom životu i da poštuje one koji ne konzumiraju meso, ali da je meso za njega itekako bitno.

“Jaretina je afrodizijak, meso je dobro jer ako ne jedem meso par dana ne vidim čitati novine. Meni tako dođu da pitaju šta mi možeš dijetalno preporučiti, ja im kažem samo taksi”, rekao je Brajlović.

U četiri ujutro Brajlović ustaje i posvećuje se radu u restoranu te je za N1 prepričao dogodovštine sa suprugom u tim trenucima.

“Ujutro ona kaže seks ili posao, a ja odem na posao”, kazao je kroz smijeh Brajlović.

Muško-ženski odnosi

Pare su za Brajlovića itekako bitne i novac je važan u odnosima muškarca i žene.

“Što se razvode kad je kokuz frajer”, pita se Brajlović.

Osim navedenog Brajlović ima svoju teoriju kako žene doživljavaju novac i kako one utječu na muškarce.

“Njena je hiljada kao mojih deset-dvadeset-trideset. Žene su opasnije od muškaraca. One zlostavljaju ljude samo što se oni stide to da kažu(…) Sramota je da žena izdržava muškarca”, naveo je Brajlović.

Brajlović je imao i svoju poruku za žensku populaciju ali i muškarce.

“Žena mora biti prava domaćica, da uzgaja djecu, da ne ide na posao dok djecu ne uzgaja. Ako čovjek nije sposoban da joj da sve onda nije pravi frajer”, istakao je Brajlović.

Njegova supruga je također radnica u njihovom ugostiteljskom objektu na Ilidži gdje, kako priznaje Brajlović, pravi najbolje kolače kojim su gosti oduševljeni.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular