Wednesday, June 7, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZZoran Kesić izveo sevdalinku o BiH pod nazivom "Je** lud zbunjenog" (VIDEO)

Zoran Kesić izveo sevdalinku o BiH pod nazivom “Je** lud zbunjenog” (VIDEO)

- Reklama -


U Banjaluci je sinoć izvedena predstava Zorana Kesića radnog naslova “Jazavac-Novo ročište” u povodu 23 godina od osnivanja magazina BUKA. Kesić je predstavio i svoju verziju sevdalinke “Snijeg pade na behar na voće” koja je nasmijala publiku.

“Izvest ću staru sevdalinku ‘Je** lud zbunjenog’ koja govori o državnom uređenju ove divne neverovatne zemlje”, najavio je Kesić i zapjevao.

“Jedna zemlja 14 parlamenta, ministara 200 i dva entieta. Tri predsjednika i 10 kantona, pa još Distrikt Brčko, je** lud zbunjenog. Skupština s dva doma najviše je tijelo, puno poslanika, delegata tu je sijelo. Vijeće ministara, ohladi se stara, samo fali jedan čiko, hej Valentin Inzko”, riječi su Kesićeve pjesme.

@n1bih Stara sevdalinka o uređenju “divne zemlje Bosne i Hercegovine” -Kesić, izvor Lejla B.#ZoranKesic #srbija #bosna #bih #n1info#sarajevo#fyp #postforyou ♬ original sound – N1 BiH
- Reklama -

Prije predstave Kesić je kazao da on i njegova ekipa muku muče sa fanovima iz Bosne i Hercegovine koji, kako je objasnio, već 10 godina traže specijalnu verzije emisije 24 minuta za tržište BiH.

“U BiH ne bi trajala 24 minuta već 24 sata”, poentirao je Kesić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular