Tuesday, January 31, 2023
spot_img
HomeOSTALI SPORTOVIZvijezdi se gubi svaki trag u Barceloni majka očajna: Sine, molim te,...

Zvijezdi se gubi svaki trag u Barceloni majka očajna: Sine, molim te, javi se

- Reklama -


Zvezda popularnom show programa X faktor i ragbista Levi Davis nestao je krajem oktobra u Barceloni, a njegova porodica i prijatelji su očajni zbog toga.

Njegova porodica i prijatelji traže bilo kakve informacije vezane za njegov nestanak, a treba napomenuti da ga je i španska policija stavila na listu nestalih.

Levi je nestao u Barceloni gdje je boravio s društvom krajem prošlog mjeseca.

“Levijeva porodica i ja smo veoma zabrinuti i očajnički tražimo informacije o njemu. Levi, molim te javi nam se. Molim vas, ako neko zna nešto o njemu, da nam kaže“, rekla je njegova majka Julie.

Levi Davis postao je poznat široj javnosti krajem 2019. godine kada učestvovao na X faktoru sa kolegama ragbistima Tomom Evansom i Benom Fodenom, gdje su završili na petom mjestu.

U septembru 2020. priznao je da je biseksualac. On je prvi ragbista koji je to otvoreno priznao, ali je njegova odluka veoma dobro primljena širom Engleske.

“Želim da budem otvoren i iskren prema vama kao prijateljima i saigračima. Ja sam biseksualac. To sam shvatio sa 18 godina“, poručio je ovaj ragbista u poruci kolegama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular