Detalji tragedije kod Pala: Otac iz kuće uspio iznijeti dvoje djece, nije bilo spasa za majku i osmogodišnju kćerku

0
63


Majka i kćerka poginule su u požaru koji je sinoć izbio u kući u naselju Karađorđevo u Palama, a otac je uspio spasiti dvoje djece.

Požar je izbio noćas i zahvatio je dupleks kuću porodice Terzić.

Radi se o domaćinstvu u kojem živi bračni par sa troje djece i njihovi roditelji. Kako je potvrđeno za ATV otac je uspio iz kuće izvući dvoje djece, te se vratio po kćerku i suprugu, ali se vatra rasplamsala i više nije mogao da uđe u vatrom zahvaćenu kuću.

U Vatrogasnoj jedinici Pale kažu da su dojavu o požaru zaprimili u 0.50 časova.

“Po dolasku na teren vatrogasci su zatekli dupleks kuću u razbuktaloj fazi požara. Na licu mjesta su nas informisali da su unutra najvjerovatnije žena i dijete. Pokušali smo ući sa vanjske strane, ali to nije bilo moguće. Kada smo ugasili požar ušli smo unutra i nažalost zatekli dva ugljenisana tijela”, navode u VJ Pale.

Radi se o domaćinstvu u kojem živi bračni par sa troje djece i njihovi roditelji. Otac je iz kuće uspio izvući dvoje djece, te se vratio po ćerku (8) i suprugu (33), ali se vatra rasplamsala i više nije mogao da uđe u vatrom zahvaćenu kuću.

“Kako imamo informaciju, nastradala majka je probudila muža koji je iznio dvoje djece, svekrvu, svekra, ali je ona je nažalost ostala sa trećim djetetom i nije uspjela izaći”, rekao je komandir Goran Božić.

On je rekao da je nakon 45 minuta požar lokalizovan i u dječijoj sobi su zatekli dva ugljenisana tijela, jedno dječije, a drugo od majke, piše Srpskainfo.

Oni kažu da je na intervenciju izašlo šest vatrogasaca sa tri vozila.

Požar je lokalizovan, a na licu mjesta je policija koja obezbjeđuje požarište dok se ne steknu uslovi za vršenje uviđaja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPadLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here