Mostarski aerodrom jača: Stiže još jedna aviokompanija, let tri puta sedmično

0
355


Od aprila 2024. pa sve do oktobra 2024. godine bit će upostavljena izravna zračna linija na relaciji Mostar-Beograd. Potvrđeno je ovo iz Zračne luke Mostar.

”Air Serbia odabrana je putem Javnog poziva za uspostavu redovnih letova za 2024. godinu kao zrakoplovna kompanija koja će obavljati izravne letove na relaciji Mostar – Beograd – Mostar”, rečeno je.

”Linija će biti dostupna od kraja aprila do završetka oktobra uz mogućnost produljenja. Dani kojima je predviđeno odvijanje letova su – ponedjeljak, petak i nedjelja”, kažu za Bljesak.info iz Zračne luke Mostar.

Prema danima informacijama, zrakoplovna kompanija Air Serbia će za ovu izravnu liniju koristiti Embraer E175. U sljedećih sedam dana slijedi definiranje ostalih tehničkih detalja i potpisivanje ugovora, nakon čega će karte biti dostupne za prodaju.

Podsjetimo, iz Mostara bi u 2024. godini trebala biti uspostavljena izravna linija za Rim, München, Bari i Veronu.

”Veseli nas činjenica da je talijanska zrakoplovna kompanija Skyalps.bz ispunila postavljene uvjete te poslala privlačnu ponudu za izravne letove za destinacije Rim, München, Bari i Veronu”, poručili su iz Zračne luke Mostar.

Inače, navedena kompanija javila se na javni poziv koji su objavili Međunarodna zračna luka Mostar i Grad Mostar, a koji se odnosio na izbor najpovoljnijih ponuditelja za uspostavu subvencioniranih redovitih letova za 2024. godinu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here