Kako danas izgleda djevojčica koja je zaludjela svijet prije decenije (FOTO)

0
36


Mnogi se dobro sjećaju dvogodišnje Chloe Clem, koja je prije nešto više od decenije zaludjela društvene mreže i postala viralni hit zbog svog izraza lica. Kako izgleda ova 13-godišnjak danas?

“Side-Eyeing” (posmatračica sa strane) Chloe Clem postala je poznata 2013. godine, kada su je majka i njena sestra iznenadile viješću da idu na put u Diznilend. Dok je starija sestra Lily zaplakala od sreće, Chloe je svojim zbunjenim izrazom lica postala globalni fenomen. Mnogima je bila smješna reakcija djevojčice na vijest, koja bi vjerovatno uzbudila mnogo djece.

Njen izraz lica brzo je postao hit na društvenim mrežama. Video, koji je do danas pogledalo više od 22 miliona ljudi širom svijeta, porodica je objavila na YouTube platformi.

Chloe danas ima 13 godina i aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gdje je prati više od pola miliona korisnika. Tinejdžerka pored utisaka iz svakodnevnog života, objavljuje i fotografije iz djetinjstva, kao i sopstvene memove. Na primjer, profilna fotografija je njena fotka iz slavnog videa.

chloeclem/INSTAGRAM

Tinejdžerka odrasta u porodičnom okruženju i školuje se u državi Utah, prenosi Dnevnik.hr. Porodica Clem je 2021. godine odlučila da proda vlasnička prava na fotografiju koja je zaludjela internet muzičkoj kompaniji 3F Music za 25 Ethereum ili 74.000 dolara (blizu 63.145 eura).

chloeclem/INSTAGRAM

Povodom desete godišnjice, Chloe je napravila poređenje svojih starih i novih fotografija izraza lica i još jednom nasmijala mnoge.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here